Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Geertje Dekkers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Geertje Dekkers boeken?

Geertje Dekkers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Geertje Dekkers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Geertje Dekkers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Geertje Dekkers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Geertje Dekkers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Geertje Dekkers

Wetenschapsjournalist en historica
Geertje Dekkers is wetenschapsjournalist en historica, en is gefascineerd door de geschiedenis van de natuurwetenschap. Ze vertelt bevlogen over eigenzinnige geesten die de afgelopen vijf eeuwen nieuwe, onverwachte wegen hebben durven inslaan, vaak tegen de stroom in. Net als vernieuwers nu hadden zij nauwelijks vaste grond onder de voeten en zochten ze tastend de route richting succes. Dekkers laat zien hoe deze onderzoekers vastgeroeste denkpatronen loslieten en de wetenschap hebben gebracht waar ze nu is. Hun inventiviteit en durf zijn tot op de dag van vandaag inspirerend voor wie zijn blik op de wereld wil verfrissen.Dekkers vertelt over artsen, natuurwetenschappers en wiskundigen die een onzekere zoektocht aangingen om de wereld te begrijpen en beter te maken. Vaak verliep hun reis met horten en stoten en soms werden de vernieuwers regelrecht tegengewerkt. Toch wisten ze de wereld in razend tempo te veranderen.

Geertje Dekkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Geertje Dekkers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Geertje Dekkers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Geertje Dekkers en de eventuele overige kosten om een optreden van Geertje Dekkers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Geertje Dekkers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Geertje Dekkers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Geertje Dekkers checken, een gratis optie plaatsen op Geertje Dekkers en de boeking(en) van Geertje Dekkers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Geertje Dekkers, BOEKINGSBUREAU Geertje Dekkers, BOEKINGSBURO Geertje Dekkers, ENTERTAINMENTBUREAU Geertje Dekkers, ENTERTAINMENTBURO Geertje Dekkers, ARTIESTENBUREAU Geertje Dekkers, BOEKINGSKANTOOR Geertje Dekkers, IMPRESARIAAT Geertje Dekkers, MUZIEKBURO Geertje Dekkers, MUZIEKBUREAU Geertje Dekkers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Geertje Dekkers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Geertje Dekkers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Geertje Dekkers.

 

Offerte Geertje Dekkers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag