Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Jacques Brinkman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jacques Brinkman boeken?

Jacques Brinkman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jacques Brinkman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jacques Brinkman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jacques Brinkman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jacques Brinkman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jacques Brinkman

Gouden olympiër die vanuit kennis, passie en ervaring verbindingen legt tussen (top)sport, privé en ondernemerschap
Jacques Brinkman was jarenlang de hockeyer met de meeste interlands achter zijn naam. In totaal speelde hij 337 interlands voor het Nederlands team waarin hij 84 goals maakte en was van 1988 tot 2000 vier keer aanwezig op de Olympische Spelen. De prijzenkast van de voormalig recordinternational is compleet. Naast olympisch kampioen in 1996 en 2000 werd Jacques twee keer wereldkampioen, eenmaal Europees kampioen en won hij drie keer de Champions Trophy. Tijdens zijn sportcarrière als actief hockeyer begon Jacques ook als zelfstandig ondernemer. Met zijn bedrijf Brinkman Sport was hij onder andere producent en distributeur van Gryphon en Princess. Inmiddels is hij eigenaar van de webwinkel Holland Hockey House. Ook is Jacques meer dan tien jaar actief geweest als trainer-coach bij Amsterdam, Schaerweijde, SCHC en Laren.’Winnaarsmentaliteit is weggelegd voor iedereen!’Jacques Brinkman vertaalde de lessen uit zijn topsport carrière in combinatie met zijn ervaringen als zelfstandig ondernemer in de Topsport APK. Tien topsport principes zijn de basis voor excelleren in topsport, bedrijfsleven, onderwijs, zorg en overheid. Jacques licht toe. Winnaars hebben plezier en passie, zijn fysiek en mentaal fit, zijn tot het uiterste gedreven en gaan voor het beste resultaat en kunnen omgaan met tegenslag.“Mijn tien principes samen bepalen het DNA Winnaarsmentaliteit. Winnende teams scoren op alle onderdelen minimaal een acht of hoger. Groei van zelfinzicht, naar zelfvertrouwen naar topprestaties.”Op een leuke, waardevolle en krachtige manier deelt Jacques zijn kennis en geheimen van de kleedkamer. Thema’s die verder aan bod komen zijn overwinnen, samenwerken, talentontwikkeling, leiderschap, omgaan met conflicten en tegenslagen, en het ideale team.‘Road to Rio’In zijn presentatie ‘Road to Rio’ deelt Jacques Brinkman zijn eigen olympische ervaringen en blikt hij vooruit op de komende Olympische Spelen in Rio de Janeiro deze zomer.Hoe ziet een olympisch traject eruit? Waar kijken de topsporters naar uit? Waar zien ze tegenop? Wat ervaren mensen in hun omgeving? Wat moeten de topsporters ervoor laten? Hoe piek je op het juiste moment? Hoe train je winnaarsmentaliteit? Wat is de rol van de coach? Kortom, een kijkje in de keuken van Team NL van NOC*NSF. Wie zijn de kanshebbers op olympisch goud?Als duider van de sport voor de Telegraaf en NOS Studio Sport heeft Jacques Brinkman ook de Olympische Spelen van 2004, 2008 en 2012 van nabij meegemaakt. Extra bijzonder is dat hij als vader van zoon en hockeyinternational Thierry Brinkman het huidige olympische traject richting Rio 2016 van zeer nabij volgt.Wat betekent een olympisch traject voor uw organisatie, bedrijf of team? Ook een topsport klimaat in uw organisatie? Het kan en Jacques Brinkman geeft in zijn presentatie ‘Road to Rio 2016’ praktische handvatten hoe dit in een paar maanden vorm te geven.,,When nothing is sure, everything is possible’’.

Jacques Brinkman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jacques Brinkman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jacques Brinkman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jacques Brinkman en de eventuele overige kosten om een optreden van Jacques Brinkman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jacques Brinkman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jacques Brinkman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jacques Brinkman checken, een gratis optie plaatsen op Jacques Brinkman en de boeking(en) van Jacques Brinkman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jacques Brinkman, BOEKINGSBUREAU Jacques Brinkman, BOEKINGSBURO Jacques Brinkman, ENTERTAINMENTBUREAU Jacques Brinkman, ENTERTAINMENTBURO Jacques Brinkman, ARTIESTENBUREAU Jacques Brinkman, BOEKINGSKANTOOR Jacques Brinkman, IMPRESARIAAT Jacques Brinkman, MUZIEKBURO Jacques Brinkman, MUZIEKBUREAU Jacques Brinkman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jacques Brinkman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jacques Brinkman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jacques Brinkman.

 

Offerte Jacques Brinkman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag