Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Aqil Radjab boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Aqil Radjab boeken?

Aqil Radjab boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aqil Radjab.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aqil Radjab.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aqil Radjab ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aqil Radjab plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Aqil Radjab

Bevlogen ondernemer en spreker. Hij heeft geleerd wat nodig is om succesvol te zijn en past dat ook toe.

Aqil Radjab is ondernemer en spreker. Hij droomt, durft en doet – in het écht. Na faillissement en drie jaar schuldsanering richtte hij een onderneming op met een jaaromzet van ruim tien miljoen euro. Hoe? Dat schrijft hij in zijn boek De slechtste ondernemer ooit. En vertelt hij tijdens zijn inspirerende optredens. Want iedereen kan succesvol zijn. Daartoe bestaan technieken en methodes.

Aqil was 7 jaar matroos bij de Marine. In januari 2000 startte hij zijn eerste bedrijf. Ruim drie jaar later ging hij failliet. Achteraf bleek deze periode leerzaam en louterend.

Na de periode van schuldsanering begon Aqil in 2005 met een nieuw bedrijf ‘Payroll Company’. Dit werd een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en won herhaaldelijk de Gouden Gazelle van het Financiële Dagblad en de High Growth Award.

Tegenwoordig is Aqil oprichter/eigenaar van YOLO-Vision en helpt hij anderen het maximale uit zichzelf te halen. Ook is hij directeur van een succesvol BNI-regio en professioneel spreker. Zijn boek De slechtste ondernemer ooit is toe aan de tweede druk en gaat ter vertaling in het Engels.

Aqil Radjab is getrouwd met Sascha. Ze hebben twee zonen: Emir en Tygo. 

Aqil Radjab boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aqil Radjab.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aqil Radjab, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aqil Radjab en de eventuele overige kosten om een optreden van Aqil Radjab mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aqil Radjab.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Aqil Radjab. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Aqil Radjab checken, een gratis optie plaatsen op Aqil Radjab en de boeking(en) van Aqil Radjab voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Aqil Radjab, BOEKINGSBUREAU Aqil Radjab, BOEKINGSBURO Aqil Radjab, ENTERTAINMENTBUREAU Aqil Radjab, ENTERTAINMENTBURO Aqil Radjab, ARTIESTENBUREAU Aqil Radjab, BOEKINGSKANTOOR Aqil Radjab, IMPRESARIAAT Aqil Radjab, MUZIEKBURO Aqil Radjab, MUZIEKBUREAU Aqil Radjab, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Aqil Radjab, ARTIESTENBOEKINGSBURO Aqil Radjab, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Aqil Radjab.

 

Offerte Aqil Radjab aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag