Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Ryan Tewari boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Ryan Tewari boeken?

drs. Ryan Tewari boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Ryan Tewari.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Ryan Tewari.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Ryan Tewari ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Ryan Tewari plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Ryan Tewari

Blijf Jezelf in India: ook zij willen geld verdienen en zakendoen

Ryan is opgegroeid in de Diaspora cultuur van Indiase migranten met een Surinaams-Nederlandse achtergrond, maar heeft tijdens zijn studie ook gewoond en gewerkt in Delhi. Hij behoort niet tot de adviseurs die zich storten op de “cultuurgevoeiligheden” omdat hij duidelijk heeft gezien en ervaren dat er gemeenschappelijke kenmerken bestaan tussen India en Nederland die ons minder alert hoeven te maken over mogelijke misverstanden. Ook in Nederland wordt in de dorpen anders omgegaan in de familie dan in de Nederlandse steden.

Middels praktijkvoorbeelden en zijn eigen ervaringen en observaties van Nederlanders in India laat Ryan zien hoe je gewoon kunt zaken doen en direct mag zijn ook al moet je eerst de relatie stevig opbouwen en je plek hebben verdiend in hun ogen.

In de internationale Diaspora lobby groep GOPIO heeft hij zich in de afgelopen jaren opgewerkt tot lid van de International Executive Council met Europa als portefeuille. In 2011 kreeg hij de Empire India Award van de Indiase regering.

Bedrijfskundig ingesteld manager, netwerker en iemand die anticipeert op nieuwe trends in de financiële sector. Expertise opgebouwd in b-t-b processen, beheren van fondsen op lange termijn naast een sterke affiniteit voor de inzet van technologie ter verhoging van de bedrijfsprestaties. Tijdens zijn loopbaan bij Cordares gespecialiseerd in fund administration voor MKB- en grotere institutionele (internationale) fondsen.

Hij is voorzitter van de India Werkgroep bij het Holland Financial Centre (HFC). Recentelijk is hij opgetreden als moderator tijdens een executive Round Table voor CEO’s in Mumbai, welke georganiseerd werd door het HFC.

Hij spreekt en heeft gesproken op diverse fora zoals NICCT, NIBM, De Baak, IPE, IQPC, en het Holland Financial Centre. Geeft regelmatig interviews over de financiële branche in Azië en i.h.b. India (Indo-Dutch Connect, Wereldomroep, AD en De Telegraaf). In zijn carrière heeft Ryan veel geschreven en gepresenteerd over de vakgebieden waarin hij werkzaam was zoals change management, Informatiemanagement, Vastgoedmanagement en Productmanagement in de financiële branche in Azië.

 

drs. Ryan Tewari boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Ryan Tewari.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Ryan Tewari, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Ryan Tewari en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Ryan Tewari mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Ryan Tewari.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Ryan Tewari. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Ryan Tewari checken, een gratis optie plaatsen op drs. Ryan Tewari en de boeking(en) van drs. Ryan Tewari voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Ryan Tewari, BOEKINGSBUREAU drs. Ryan Tewari, BOEKINGSBURO drs. Ryan Tewari, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Ryan Tewari, ENTERTAINMENTBURO drs. Ryan Tewari, ARTIESTENBUREAU drs. Ryan Tewari, BOEKINGSKANTOOR drs. Ryan Tewari, IMPRESARIAAT drs. Ryan Tewari, MUZIEKBURO drs. Ryan Tewari, MUZIEKBUREAU drs. Ryan Tewari, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Ryan Tewari, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Ryan Tewari, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Ryan Tewari.

 

Offerte drs. Ryan Tewari aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag