Plaatshouder

Eigenschappen Paul Ostendorf boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Paul Ostendorf boeken?

Paul Ostendorf boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Paul Ostendorf.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Paul Ostendorf.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Paul Ostendorf ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paul Ostendorf plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Paul Ostendorf

Vanuit een futuristisch en evolutionair perspectief

Paul Ostendorf heeft meer dan 25 jaar ervaring in topfuncties in ICT bij grote ondernemingen. In zijn carrière heeft hij alle functies van programmeur tot directeur doorlopen. Hij heeft diverse bedrijven opgezet met betrekking tot software, research en financiële systemen en is oprichter van de stichting Electronic Highway Platform Nederland (EPN). Daarnaast is hij werkzaam als kerndocent voor de academie voor management, het instituut van de Rijksuniversiteit Groningen waar de postdoctorale opleidingen zijn ondergebracht.

Momenteel is hij werkzaam als freelance futuroloog. Door zijn werkzaamheden heeft hij een brede kijk op een breed scala toekomstige ontwikkelingen en in zijn presentaties speelt de toekomst altijd een sleutelrol.

Zijn presentaties zijn uiterst boeiend en geven beslist een originele kijk op vele nieuwe ontwikkelingen. Niet alleen het verhaal maar ook de visuele vormgeving en zelfs de benodigde software worden geheel door hemzelf ontwikkeld en maken iedere lezing tot een bijzondere ervaring.

Hij is één van de vooraanstaande denkers in Nederland op het gebied van de informatie- en communicatietechnologie en hij heeft ook een bijzondere futurologische filosofie ontwikkeld. Hij volgt economische, wetenschappelijke en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Hij zoekt naar verbanden, maakt vertalingen van de betekenissen en de mogelijke gevolgen van deze ontwikkelingen. Als futuroloog weet hij de ontwikkelingen te vertalen naar toekomstige veranderingen in de maatschappij.

Zijn kennis en achtergrond hebben hem internationaal tot een veelgevraagde spreker gemaakt en met regelmaat adviseert hij als trendwatcher en futuroloog topondernemingen in binnen- en buitenland. Een bijzonder optimistische kijk op de toekomst en de rol van de technologie daarbinnen kenmerken zijn baanbrekende inzichten. Door zijn niet aflatend enthousiasme weet hij anderen te inspireren en te boeien.

Paul Ostendorf boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Paul Ostendorf.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Paul Ostendorf, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Paul Ostendorf en de eventuele overige kosten om een optreden van Paul Ostendorf mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Paul Ostendorf.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Paul Ostendorf. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Paul Ostendorf checken, een gratis optie plaatsen op Paul Ostendorf en de boeking(en) van Paul Ostendorf voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Paul Ostendorf, BOEKINGSBUREAU Paul Ostendorf, BOEKINGSBURO Paul Ostendorf, ENTERTAINMENTBUREAU Paul Ostendorf, ENTERTAINMENTBURO Paul Ostendorf, ARTIESTENBUREAU Paul Ostendorf, BOEKINGSKANTOOR Paul Ostendorf, IMPRESARIAAT Paul Ostendorf, MUZIEKBURO Paul Ostendorf, MUZIEKBUREAU Paul Ostendorf, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Paul Ostendorf, ARTIESTENBOEKINGSBURO Paul Ostendorf, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Paul Ostendorf.

 

Offerte Paul Ostendorf aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag