Eigenschappen Jan-Paul Rosenberg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Jan-Paul Rosenberg boeken?

Jan-Paul Rosenberg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan-Paul Rosenberg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan-Paul Rosenberg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan-Paul Rosenberg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan-Paul Rosenberg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan-Paul Rosenberg

Op zoek naar de stem van de eigen plek poëzie als bron en bestemming

Na zijn studie sociologie aan de universiteit van Wageningen en stages in Catalonië en Vlaanderen nam Jan-Paul Rosenberg (Leiden, 1966) in 1992 het initiatief tot het oprichten van de onafhankelijke literaire uitgeverij Stichting Achterland, waarvan hij thans hoofdredacteur en directeur is. Doelstelling van deze uitgeverij is het stimuleren van de letteren door die te plaatsen binnen de herkenbare context van de eigen omgeving, ofwel de stem van de eigen plek. De inmiddels veertig boeken over Nederlandse steden, streken en provincies die op basis van dit concept en dankzij de creatieve impuls van vele tientallen bedrijven en instellingen tot stand kwamen, vormen de bouwstenen van een brug tussen literatuur en maatschappij.

Omgekeerd draagt Rosenberg in zijn toespraken en presentaties de in poëzie en proza samengebalde inspiratie richting de samenleving uit en zet zodoende de compacte, maar bevlogen wereld van de letteren in als aanjager van het onzichtbare vliegwiel van onze maatschappij. Zijn speeches zijn doorspekt met autonome en authentieke literaire observaties en citaten die gaandeweg het verhaal uitgroeien tot cross-overs tussen letteren, landschap, geografie en een maatschappelijke thematiek. Behalve cultureel ondernemer en spreker is Rosenberg ook dichter. Zijn poëzie verscheen in literaire tijdschriften als Meander, Tzum, Deus Ex Machina, Gierik Nieuw Vlaams Tijdschrift en Krakatau.

Zijn werk was te zien op tentoonstellingen in de Kunstlinie te Almere en in de serie Geen dag zonder gedicht in Overijssel van RTV Oost. Als performer werkte hij mee aan literaire voordrachten in ’t Einde van de Wereld en theater Perdu te Amsterdam. Vanuit de kunsten en letteren nam hij deel aan denktanksessies over de ontwikkeling en beleving van natuurterreinen en trad hij op als gastheer tijdens literaire excursies.

Jan-Paul Rosenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jan-Paul Rosenberg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan-Paul Rosenberg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan-Paul Rosenberg en de eventuele overige kosten om een optreden van Jan-Paul Rosenberg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan-Paul Rosenberg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan-Paul Rosenberg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Jan-Paul Rosenberg checken, een gratis optie plaatsen op Jan-Paul Rosenberg en de boeking(en) van Jan-Paul Rosenberg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Jan-Paul Rosenberg, BOEKINGSBUREAU Jan-Paul Rosenberg, BOEKINGSBURO Jan-Paul Rosenberg, ENTERTAINMENTBUREAU Jan-Paul Rosenberg, ENTERTAINMENTBURO Jan-Paul Rosenberg, ARTIESTENBUREAU Jan-Paul Rosenberg, BOEKINGSKANTOOR Jan-Paul Rosenberg, IMPRESARIAAT Jan-Paul Rosenberg, MUZIEKBURO Jan-Paul Rosenberg, MUZIEKBUREAU Jan-Paul Rosenberg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Jan-Paul Rosenberg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Jan-Paul Rosenberg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Jan-Paul Rosenberg.

 

Offerte Jan-Paul Rosenberg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag