Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Rob Leemans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Rob Leemans boeken?

dr. Rob Leemans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Rob Leemans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Rob Leemans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Rob Leemans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Rob Leemans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Rob Leemans

Ongeval- en oorlogschirurg
Rob is ongeval- en oorlogchirurg, heeft een nautisch verleden en een brede belangstelling. Na de middelbare school heeft hij de hogere zeevaartschool op Terschelling bezocht en de opleiding tot stuurman grote vaart afgerond. Vervolgens heeft hij bij de Koninklijk NedLloyd gevaren en z’n derde rang gehaald. Nadien heeft Rob 2 jaar als eerste officier op mijnenvegers bij de Koninklijke Marine gewerkt. Nadien heeft Rob geneeskunde gestudeerd en is gespecialiseerd in de algemene chirurgie. Aansluitend heeft hij de subspecialisatie ongevalchirurgie gedaan.

Rob werkt als ongevalchirurg in een groot ziekenhuis, maar is tevens medisch coördinator van de spoedeisende hulp, opleider van de spoedeisende hulp artsen en lid van het management team van een Trauma Centrum. Tevens is Rob instructeur/cursusleider van meerdere cursussen.

Rob werkt tevens als actief reservist bij defensie. Als oorlogchirurg is hij meerdere keren uitgezonden geweest, o.a. naar Irak en Afghanistan. Ook heeft hij meerdere grote medische oefeningen opgezet voor defensie, trainingen gegeven en is medisch scheidsrechter geweest. Hij heeft meegewerkt aan reportages en tv-documentaires over zijn uitzendingen als oorlog chirurg.

Rob vaart als stuurman op het zeilend zeeschip de Eendracht, een “tall ship” en is schipper van een gerestaureerde blazer, een oud zeilend vissersschip.

Rob is actief lid van vele verenigingen binnen zijn beroep en daarbuiten. Zo is hij lid van o.a. vrijmetselarij, rotary en debating club.
 

dr. Rob Leemans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Rob Leemans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Rob Leemans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Rob Leemans en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Rob Leemans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Rob Leemans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Rob Leemans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Rob Leemans checken, een gratis optie plaatsen op dr. Rob Leemans en de boeking(en) van dr. Rob Leemans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Rob Leemans, BOEKINGSBUREAU dr. Rob Leemans, BOEKINGSBURO dr. Rob Leemans, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Rob Leemans, ENTERTAINMENTBURO dr. Rob Leemans, ARTIESTENBUREAU dr. Rob Leemans, BOEKINGSKANTOOR dr. Rob Leemans, IMPRESARIAAT dr. Rob Leemans, MUZIEKBURO dr. Rob Leemans, MUZIEKBUREAU dr. Rob Leemans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Rob Leemans, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Rob Leemans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Rob Leemans.

 

Offerte dr. Rob Leemans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag