Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. René Notenbomer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. René Notenbomer boeken?

drs. René Notenbomer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. René Notenbomer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. René Notenbomer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. René Notenbomer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. René Notenbomer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. René Notenbomer

Visie op eGovernment

Nu de kaders voor digitale dienstverlening vanuit de landelijke overheid steeds meer vorm krijgen, blijft de decentrale overheid zitten met de prangende vraag: en nu? Adviesrapporten zijn er in overvloed. Maar een concrete vertaling van strategie naar tastbare digitale dienst-verlening blijkt voor veel gemeenten een moeilijke opgave. En daar komt nog bij dat de kaders jaarlijks blijken te veranderen…

Digitale dienstverlening: het klinkt zo simpel. Burgers die via het internet met self-service voorzien worden van informatie, producten en diensten. Even een uittreksel uit het geboorteregister via het Digitaal Loket bestellen, identificeren met DigID en betalen met de Internetkassa. En dan via Mijn Gemeente, die slim is gekoppeld met een workflowsysteem, de status van afhandeling kunnen volgen. Lekker makkelijk voor de burger die overdag werkt, en in de avonduren even snel het digitale gemeentehuis bezoekt. Maar voor de gemiddelde gemeente een lastig te concretiseren vraagstuk.

En wat te denken van de kloof tussen bestuur en burger? Al jaren wordt erover gepraat, nu zijn er eindelijk middelen om het vooral leuker te maken. Een raadsinformatiesysteem? Een verplichting, maar leuk wordt het met streaming video, weblogs en burgerpanels.

 

Zowel bestuurders als uitvoerenden laten zich al snel leiden door technologische mogelijkheden. Ieder jaar worden nieuwe termen toevoegd, deels oude wijn in nieuwe zakken. De focus ligt veel te veel op technische mogelijkheden. Of, minstens net zo erg, de structuur van de interne organisatie wordt centraal gesteld. Vaak worden informatie-vraagstukken opgelost vanuit interne behoefte, zonder te kijken naar de wensen van de burger.

 

De gemeente is er voor de burger. De burger staat centraal. Digitale dienstverlening dient in het verlengde van de behoeften van de burger te worden uitgerold. Wie houdt ambtenaren een kritische spiegel voor, wie trapt er heilige huisjes omver? En wie durft er tegen de stroom van duurbetaalde adviezen in te zwemmen? Durf een eigen koers uit te stippelen, gebaseerd op gezond verstand van menselijke behoeften. Wie durft die uitdaging aan?

 

René Notenbomer is sinds 1996 actief op het raakvlak van webtechnologie en functionele toepassing daarvan. Als afgestudeerd econoom aan de RuG is hij gespecialiseerd in het vakgebied marketing management. Vanuit die achtergrond benadert hij met een kritische houding te ontwikkeling van de digitale dienstverlening in overheidsland. Hij heeft twee handboeken geschreven: “Internet als marketinginstrument” (Contact 1997) en “Dotcom, leidraad voor het bepalen van uw eCommerce strategie” (Academic Service, 2000). Vanuit zijn organisatie GemeenteOplossingen adviseert hij gemeenten bij de ontwikkeling van digitale dienstverlening. Hij is adviseur en organiseert regelmatig seminars over sectorspecifieke onderwerpen.

drs. René Notenbomer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. René Notenbomer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. René Notenbomer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. René Notenbomer en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. René Notenbomer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. René Notenbomer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. René Notenbomer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. René Notenbomer checken, een gratis optie plaatsen op drs. René Notenbomer en de boeking(en) van drs. René Notenbomer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. René Notenbomer, BOEKINGSBUREAU drs. René Notenbomer, BOEKINGSBURO drs. René Notenbomer, ENTERTAINMENTBUREAU drs. René Notenbomer, ENTERTAINMENTBURO drs. René Notenbomer, ARTIESTENBUREAU drs. René Notenbomer, BOEKINGSKANTOOR drs. René Notenbomer, IMPRESARIAAT drs. René Notenbomer, MUZIEKBURO drs. René Notenbomer, MUZIEKBUREAU drs. René Notenbomer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. René Notenbomer, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. René Notenbomer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. René Notenbomer.

 

Offerte drs. René Notenbomer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag