Eigenschappen Joep Vesters boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Joep Vesters boeken?

Joep Vesters boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Joep Vesters.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Joep Vesters.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Joep Vesters ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Joep Vesters plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Joep Vesters

Talentmanager in de nieuwe tijd
Geboren in 1955 in Den Haag heeft Joep Vesters een gelukkige jeugd gehad, onder andere door de invloed van de Indische achtergrond van zijn moeder. Hij is geïnteresseerd in de wijze waarop mensen zichzelf ontwikkelen en hoe dat leidt tot zinvolle resultaten, zowel voor henzelf als voor hun omgeving. Economische waarde gekoppeld aan zingeving. Na het doorlopen van de HBS en een kort verblijf op de universiteit, is hij een groot aantal jaren werkzaam geweest in diverse (HRM) functies (organisatieadviseur, afdelingshoofd, trainer, coach, lijnmanager) in zowel profit- als not for profit bedrijven.In 2006 is hij als ondernemer gestart met zijn eigen bedrijf Joep Vesters Talentmanagement, waarbij hij bedrijven, onderwijsinstellingen en individuen helpt bij het maken van keuzes inzake talentontwikkeling en talentmanagement. Begin 2015 is zijn boek ‘Talentmanagement in de nieuwe tijd’ uitgekomen. Hiervoor heeft hij vele interviews gehad met personen uit het onderwijs, bedrijven en allerlei deskundigen. Op het gebied van talentmanagement biedt hij naast lezingen ook workshops en consultancy. In het verlengde hiervan heeft hij de volgende praktijkopdrachten ontwikkeld:21st century skills voor het onderwijs {BO, VO en (V)MBO}, enHet toepassen van 3 aanpakken voor organisaties uit zijn boek aan de hand van een viertal vragen:Hoe koppel je talenten aan uit te voeren werkzaamheden?Hoe voorkom je dat 50% van het ziekteverzuim, psychische oorzaken heeft?Hoe voorkom je dat 50% van het personeel een andere uitdaging wenst, enHoe ga je om met de veranderingen in werk door robotisering en digitalisering?

Joep Vesters boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Joep Vesters.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Joep Vesters, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Joep Vesters en de eventuele overige kosten om een optreden van Joep Vesters mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Joep Vesters.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Joep Vesters. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Joep Vesters checken, een gratis optie plaatsen op Joep Vesters en de boeking(en) van Joep Vesters voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Joep Vesters, BOEKINGSBUREAU Joep Vesters, BOEKINGSBURO Joep Vesters, ENTERTAINMENTBUREAU Joep Vesters, ENTERTAINMENTBURO Joep Vesters, ARTIESTENBUREAU Joep Vesters, BOEKINGSKANTOOR Joep Vesters, IMPRESARIAAT Joep Vesters, MUZIEKBURO Joep Vesters, MUZIEKBUREAU Joep Vesters, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Joep Vesters, ARTIESTENBOEKINGSBURO Joep Vesters, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Joep Vesters.

 

Offerte Joep Vesters aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag