Brian Farley boeken

Eigenschappen Brian Farley boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Brian Farley boeken?

Brian Farley boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Brian Farley.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Brian Farley.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Brian Farley ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brian Farley plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Brian Farley

Biografie Brian Farley

Bent u op zoek naar een gepassioneerde spreker die eigenzinnige verbindingen legt tussen presteren in de sportwereld en in het bedrijfsleven? Die alles weet over grenzen verleggen, teams smeden en successen vieren? Dan is de voormalige honkballer en honkbalcoach Brian Farley de spreker bij uitstek voor uw congres, seminar of personeelsbijeenkomst. U kunt Farley ook inhuren in de rol van presentator of dagvoorzitter.

De naam Farley is nauw verweven met het Nederlandse honkbal. Hij liet zich door het Nederlandse honkbalteam inhuren als assistent coach, benching coach en pitching coach. In 2010 werd hij benoemd tot hoofdcoach, wat in 2011 resulteerde in het wereldkampioenschap. Kort daarna werd hij verkozen tot Coach van het jaar. Als spreker kan Farley met vuur vertellen over deze succesvolle periode en laat hij zien hoe je met teamwork en leiderschap de gewenste successen kunt boeken.

Spreker of presentator – wilt u Brian Farley inhuren?

De actieve honkbalcarrière van Brian begint in de VS, bij de St. Louis Cardinals, een vooraanstaande honkbalclub uit Missouri. Hij speelde er op hoog niveau. Door een blessure haalde hij het net niet tot de Major League, maar hij was nog scherp en fit genoeg om zijn sportieve carrière voor te zetten in de Australische competitie en vervolgens in de Nederlandse hoofdklasse.

Zijn Nederlandse honkbalavontuur begon in 1988 bij RHC uit Heemstede. Hij was tot 1992 aan dit topteam verbonden, eerst als speler, daarna als coach. In 1998 wordt hij hoofdcoach van HCAW uit Bussum, een honkbalteam dat uitkomt in de hoofdklasse. Dit blijkt de juiste opmaat naar zijn diverse trainersfuncties bij het Nederlands team. In 2013 zet Brian Farley een punt achter zijn carrière. Hij focust vanaf dan op zijn docentschap aan een sportacademie in Haarlem en op zijn activiteiten als spreker, presentator, dagvoorzitter en initiator van clinics. Ook u kunt Farley in een van die rollen inhuren.

Brian Farley – een boekje open over presteren

Hoe hoog stel je je doelen en hoe behoud je honderd procent focus? Wie stel je op en hoe laat je individueel talent beter presteren? Welke coachingbenadering is effectief en hoe bevorder je de teamgeest? Hoe maak je winnaars? Het zijn vragen die Brain Farley vanuit zijn eigen praktijk als topsporter en coach beantwoordt. Dat is waarom bedrijven hem graag als spreker, presentator of dagvoorzitter voor hun bijeenkomst inhuren.

Met de honkbalteams waar hij een rol speelde én bij het nationale team heeft Brian Farley aansprekende successen in de boeken staan. De prijzenkast van deze inspirerende spreker is rijkelijk gevuld. Zijn prestaties op het podium, als spreker of presentator, doen voor zijn sportprestaties niet onder. Zijn stijl is naturel en hij weet de gasten van uw congres, seminar of andere bijeenkomst mee te slepen. Ook als spreker of presentator voor motivatiebijeenkomsten voor medewerkers is de oud-honkbalprofessional een goede keus.

Brian Farley boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Brian Farley, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Brian Farley en de eventuele overige kosten om een optreden van Brian Farley mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Brian Farley.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Brian Farley aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag