Eigenschappen drs. Hedy d’Ancona boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Hedy d’Ancona boeken?

drs. Hedy d’Ancona boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Hedy d’Ancona.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Hedy d’Ancona.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Hedy d’Ancona ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Hedy d’Ancona plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Hedy d’Ancona

Voormalig Staatssecretaris, Minister en Senator

Hedy d’Ancona was docent sociale geografie en planologie voordat ze full-time politicus werd. Ze was respectievelijk Staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur, lid van de Eerste Kamer voor de PvdA en het Europees Parlement. Daarnaast was zij aanstichtster van de tweede Feministische Golf en oprichtster van OPZIJ.

Momenteel is Hedy d’Ancona bestuurder van een aantal culturele instellingen, o.a. voorzitter Amsterdamse Fonds voor de Kunst en het Graphic Museum in Breda. Hedy d’Ancona schrijft, geeft lezingen en houdt inleidingen, treedt op als dagvoorzitter en opent desgewenst tentoonstellingen.

Het afgelopen jaar werd er een prijs naar haar vernoemd: De Hedy d’Ancona prijs voor excellente zorg-architectuur en gold ze als “meesterspreker” in het boek dat onder de gelijknamige titel verscheen. Hedy d’Ancona zit in het Comité van Aanbeveling van het Nederlands Sociaal Forum.

Sinds begin 2009 zet d’Ancona zich ook in als ambassadrice van Stichting B!NK, een stichting die zich bezighoudt met het leed van kinderen in niet-westerse landen.

De kennisvelden van Hedy d’Ancona behelsen onder andere: Kunst en Cultuur, Zorg-Architectuur, Emancipatie en Feminisme, Drugs-policy. Huiselijk Geweld, “Uit Vrije Wil” (burger-initiatief voor een zelfgekozen levenseinde), Ouderen en verder andere breedmaatschappelijke kwesties.

Het verzorgen van duo-presentaties met haar dochter TV-presentatrice Hadassah de Boer, behoort ook tot de mogelijkheden.

drs. Hedy d’Ancona boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Hedy d’Ancona.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Hedy d’Ancona, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Hedy d’Ancona en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Hedy d’Ancona mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Hedy d’Ancona.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Hedy d’Ancona. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Hedy d’Ancona checken, een gratis optie plaatsen op drs. Hedy d’Ancona en de boeking(en) van drs. Hedy d’Ancona voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Hedy d’Ancona, BOEKINGSBUREAU drs. Hedy d’Ancona, BOEKINGSBURO drs. Hedy d’Ancona, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Hedy d’Ancona, ENTERTAINMENTBURO drs. Hedy d’Ancona, ARTIESTENBUREAU drs. Hedy d’Ancona, BOEKINGSKANTOOR drs. Hedy d’Ancona, IMPRESARIAAT drs. Hedy d’Ancona, MUZIEKBURO drs. Hedy d’Ancona, MUZIEKBUREAU drs. Hedy d’Ancona, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Hedy d’Ancona, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Hedy d’Ancona, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Hedy d’Ancona.

Offerte drs. Hedy d’Ancona aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag