Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Arent van ’t Spijker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arent van ’t Spijker boeken?

Arent van ’t Spijker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arent van ’t Spijker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arent van ’t Spijker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arent van ’t Spijker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arent van ’t Spijker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arent van ’t Spijker

Expert op het gebied van data

Arent van ‘t Spijker (1970) is expert op het gebied van data. Zijn workshops en presentaties zijn energiek en inspirerend. Hij betrekt het publiek en moedigt open discussie aan. “Data is voor velen een heel saai onderwerp. Ik moet dus niet alleen inhoudelijk een goed verhaal hebben, ik moet mijn publiek er ook warm voor weten te krijgen.”

Van ’t Spijker is thought leader op het gebied van Big Data en het vercommercialiseren van data door bedrijven. Zijn boek ‘The New Oil: Using Innovative Business Models to Turn Data Into Profit’ is één van de eerste boeken die dit onderwerp behandelen. Voor Van ’t Spijker staat de technologie van (Big) Data niet op zichzelf. Hoewel technisch sterk onderlegd richt hij zich altijd eerst op de zakelijke waarde die technologie kan bieden. Ook complexe onderwerpen als privacy weet hij helder en genuanceerd voor het voetlicht te brengen. Zijn ervaring in business intelligence en data driven strategy maakt dat hij kan putten uit praktijkervaring bij tientallen grote en kleine organisaties.

Van ’t Spijker geeft workshops en lezingen aan groepen van 15 tot 1500 man; aan technici en aan managementteams. Zijn ervaring strekt van de Verenigde Staten tot het Midden Oosten. Naast de lezingen die hij verzorgt, treedt hij op als (gast)docent bij o.a. de Gladwell Academy, de HES in Rotterdam en Universiteit Nyenrode.

Of het nu gaat om een webinar, een sessie van 15 minuten of een workshop van drie uur, Van ’t Spijker weet zijn gehoor steeds te boeien en te inspireren. In het Nederlands of in het Engels, als een inhoudelijke versterking of een als inspirerende inleiding. Van ’t Spijker draagt actief bij aan het succes van uw evenement door een gedegen voorbereiding en een treffende presentatie.

Arent van ’t Spijker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arent van ’t Spijker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arent van ’t Spijker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arent van ’t Spijker en de eventuele overige kosten om een optreden van Arent van ’t Spijker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arent van ’t Spijker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arent van ’t Spijker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arent van ’t Spijker checken, een gratis optie plaatsen op Arent van ’t Spijker en de boeking(en) van Arent van ’t Spijker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arent van ’t Spijker, BOEKINGSBUREAU Arent van ’t Spijker, BOEKINGSBURO Arent van ’t Spijker, ENTERTAINMENTBUREAU Arent van ’t Spijker, ENTERTAINMENTBURO Arent van ’t Spijker, ARTIESTENBUREAU Arent van ’t Spijker, BOEKINGSKANTOOR Arent van ’t Spijker, IMPRESARIAAT Arent van ’t Spijker, MUZIEKBURO Arent van ’t Spijker, MUZIEKBUREAU Arent van ’t Spijker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arent van ’t Spijker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arent van ’t Spijker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arent van ’t Spijker.

 

Offerte Arent van ’t Spijker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag