Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. André de Waal MBA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. André de Waal MBA boeken?

dr. André de Waal MBA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. André de Waal MBA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. André de Waal MBA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. André de Waal MBA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. André de Waal MBA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. André de Waal MBA

Internationaal expert rond prestatiemanagement en High Performance Organizations

André is auteur, associate professor High Performance Organizations aan de Maastricht School of Management, gast expert op de Erasmus Universiteit, Vrije Universiteit en Cranfield University (VK), bevlogen spreker, adviseur, academisch directeur van het HPO Center en expert op het gebied van prestatiegericht gedrag en High Performance Organisaties. André weet als geen ander wetenschappelijk onderzoek, praktische toepasbaar te maken voor organisaties. André de Waal is nationaal en internationaal een veel gevraagd adviseur en spreker op het gebied van prestatieverbetering, high performance organizations en performance management. André is geselecteerd in de top 10 van meest invloedrijke experts door Managementboek.nl door zijn werk rond prestatiegericht gedrag en High Performance Organizations (HPOs). Daarnaast was hij in 2009 en 2012 winnaar van de Highly Commended Award van the International Journal Of Productivity and Performance Management. In 1983 behaalde André zijn Master of Science aan de Universiteit van Leiden, zijn MBA behaalde hij twee jaar later aan de Northwestern University in Boston. In 2002 ontving hij zijn doctoraat aan de VU Amsterdam. Zijn carrière startte André als organisatieadviseur en vennoot bij Arthur Andersen en daarna bij Holland Consulting Group. Inmiddels zijn over zijn werk luister-cds verschenen in de reeksen Hollandse Meesters in Management en Management Topics. Als consultant en onderzoeker richt André zich vooral op strategisch prestatiemanagement en excellerende organisaties. Hij heeft over deze onderwerpen presentaties gegeven en projecten gedaan in onder meer China, Vietnam, Bangladesh, Mongolië, Nepal, Peru, Ecuador, Suriname, Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Polen, Nederland, Saudi-Arabië, Jemen, Palestina, Zuid-Afrika, Namibië en Tanzania. André helpt organisaties, gebaseerd op vijf jaar wetenschappelijk- en praktijkonderzoek, focus te krijgen op wat de organisatieprestaties echt voor de lange termijn verbetert. André heeft ruim 250 artikelen en 24 managementboeken op zijn naam staan op het gebied van prestatiegericht gedrag, high performance organizations en organisatieverbetering. Publicaties van André zijn o.a. opgenomen bij het British Academy of Management, Business Strategy Series (Emerald), Chief Learning Officer, Leadership Excellence, MSNBC.com, NRC, MT, the Conference Board, American Management Association (AMA) en meer.

dr. André de Waal MBA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. André de Waal MBA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. André de Waal MBA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. André de Waal MBA en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. André de Waal MBA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. André de Waal MBA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. André de Waal MBA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. André de Waal MBA checken, een gratis optie plaatsen op dr. André de Waal MBA en de boeking(en) van dr. André de Waal MBA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. André de Waal MBA, BOEKINGSBUREAU dr. André de Waal MBA, BOEKINGSBURO dr. André de Waal MBA, ENTERTAINMENTBUREAU dr. André de Waal MBA, ENTERTAINMENTBURO dr. André de Waal MBA, ARTIESTENBUREAU dr. André de Waal MBA, BOEKINGSKANTOOR dr. André de Waal MBA, IMPRESARIAAT dr. André de Waal MBA, MUZIEKBURO dr. André de Waal MBA, MUZIEKBUREAU dr. André de Waal MBA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. André de Waal MBA, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. André de Waal MBA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. André de Waal MBA.

 

Offerte dr. André de Waal MBA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag