Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Amanda Gefter MSc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Amanda Gefter MSc boeken?

Amanda Gefter MSc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Amanda Gefter MSc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Amanda Gefter MSc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Amanda Gefter MSc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Amanda Gefter MSc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Amanda Gefter MSc

Wetenschapsjournaliste
De Amerikaanse wetenschapsjournaliste Amanda Gefter, adviseur van het blad New Scientist, schrijft over de nieuwste inzichten in de natuurkunde en de kosmologie. Ze vertelt in haar eerste boek ‘In Einsteins Achtertuin’ (2014) over de jarenlange zoektocht die ze samen met haar vader heeft gedaan naar de grootste mysteries van het universum. Wat is realiteit, wat is een illusie en welke rol spelen waarnemers? Aan het eind van het boek over een vader, een dochter, de betekenis van niets en het begin van alles, kunnen lezers de puzzel ook letterlijk oplossen.De jonge Amerikaanse schrijfster is gespecialiseerd in fundamentele natuurkunde en kosmologie en gefascineerd door neurowetenschappen en de filosofie van de geest. Ze is adviseur van het tijdschrift New Scientist, waar ze eerder werkte als boeken- en kunstredacteur, en oprichtster van CultureLab. In 2012 en 2013 was ze verbonden aan het MIT. Gefter heeft een Masters-graad in Filosofie en de Geschiedenis van de Wetenschap van de London School of Economics. Ze woont in Cambridge, Massachusetts en geeft geregeld lezingen.Het verhaal is echter nog niet helemaal verteld: “Er is een vraag die we niet hebben gesteld, maar die voor mij wel heel echt is: welke rol spelen onze geest en ons bewustzijn? In mijn boek gaat het eigenlijk alleen over natuurkunde. Er wordt wel gesproken over waarnemers, referenties en hoe dingen overkomen op jou en mij, maar zonder echt in te gaan op hoe mensen dat via hun brein verwerken.  Het zou best is zo kunnen zijn dat ik aan een tweede boek werk dat hierover gaat.”

Amanda Gefter MSc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Amanda Gefter MSc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Amanda Gefter MSc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Amanda Gefter MSc en de eventuele overige kosten om een optreden van Amanda Gefter MSc mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Amanda Gefter MSc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Amanda Gefter MSc. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Amanda Gefter MSc checken, een gratis optie plaatsen op Amanda Gefter MSc en de boeking(en) van Amanda Gefter MSc voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Amanda Gefter MSc, BOEKINGSBUREAU Amanda Gefter MSc, BOEKINGSBURO Amanda Gefter MSc, ENTERTAINMENTBUREAU Amanda Gefter MSc, ENTERTAINMENTBURO Amanda Gefter MSc, ARTIESTENBUREAU Amanda Gefter MSc, BOEKINGSKANTOOR Amanda Gefter MSc, IMPRESARIAAT Amanda Gefter MSc, MUZIEKBURO Amanda Gefter MSc, MUZIEKBUREAU Amanda Gefter MSc, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Amanda Gefter MSc, ARTIESTENBOEKINGSBURO Amanda Gefter MSc, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Amanda Gefter MSc.

 

Offerte Amanda Gefter MSc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag