Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. ir. Carlo van de Weijer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. ir. Carlo van de Weijer boeken?

dr. ir. Carlo van de Weijer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. ir. Carlo van de Weijer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. ir. Carlo van de Weijer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. ir. Carlo van de Weijer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. ir. Carlo van de Weijer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. ir. Carlo van de Weijer

Ontwikkelingen rondom mobiliteit
Carlo van de Weijer (1966) is afgestudeerd aan TU/e als werktuigbouwkundig ingenieur en gepromoveerd aan de Technische Universiteit in het Oostenrijkse Graz. Hij heeft gewerkt als divisiehoofd bij TNO automotive, voordat hij in 2001 overstapte naar Siemens VDO om leiding te gaan geven aan de onderzoekseenheid voor navigatiesystemen in Eindhoven. In juni 2007 ging hij met deze onderzoekseenheid over naar TomTom, waar hij sindsdien werkzaam is. Van de Weijer is tevens verbonden aan de TU/e als directeur van het strategisch onderzoeksgebied “Smart Mobility”. Hij is onder andere bestuurslid bij Connekt/ITS Nederland en AutomotiveNL, en commissaris bij enkele bedrijven in de high-tech sector.ICT en het internet hebben de mobiliteitsarena bereikt. Voertuigen zijn computers op wielen geworden en gaan slim met elkaar samenwerken. Daardoor zullen de ontwikkelingen in en rondom de mobiliteit exponentieel snel gaan veranderen, zoals gebruikelijk is bij elke industrie waar de ICT haar intrede doet. Carlo van de Weijer, directeur van het strategic area ‘Smart Mobility’ van de TU Eindhoven en werkzaam voor TomTom, ingaan op deze zogenaamde disruptive change. Met als voorbeeld de veranderende wereld van vervoer, maar met duidelijke links naar andere industrieën.

dr. ir. Carlo van de Weijer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. ir. Carlo van de Weijer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. ir. Carlo van de Weijer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. ir. Carlo van de Weijer en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. ir. Carlo van de Weijer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. ir. Carlo van de Weijer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. ir. Carlo van de Weijer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. ir. Carlo van de Weijer checken, een gratis optie plaatsen op dr. ir. Carlo van de Weijer en de boeking(en) van dr. ir. Carlo van de Weijer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. ir. Carlo van de Weijer, BOEKINGSBUREAU dr. ir. Carlo van de Weijer, BOEKINGSBURO dr. ir. Carlo van de Weijer, ENTERTAINMENTBUREAU dr. ir. Carlo van de Weijer, ENTERTAINMENTBURO dr. ir. Carlo van de Weijer, ARTIESTENBUREAU dr. ir. Carlo van de Weijer, BOEKINGSKANTOOR dr. ir. Carlo van de Weijer, IMPRESARIAAT dr. ir. Carlo van de Weijer, MUZIEKBURO dr. ir. Carlo van de Weijer, MUZIEKBUREAU dr. ir. Carlo van de Weijer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. ir. Carlo van de Weijer, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. ir. Carlo van de Weijer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. ir. Carlo van de Weijer.

 

Offerte dr. ir. Carlo van de Weijer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag