Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Anky van Grunsven boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anky van Grunsven boeken?

Anky van Grunsven boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anky van Grunsven.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anky van Grunsven.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anky van Grunsven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anky van Grunsven plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anky van Grunsven

Dressuuramazone en spreker

Theodora Elisabeth Gerarda (Anky) van Grunsven is geboren op 2 januari 1968 te Erp en is een Nederlandse amazone.

Toen Anky zes jaar oud was, kreeg zij haar eerste pony, de Shetlander Heleentje. In het begin was zij alleen bezig met het poetsen en borstelen van Heleentje. Na de eerste lessen van haar vader, werd Anky lid van de ponyclub in Erp. Vanaf haar zevende ging zij landelijke wedstrijden rijden; in zowel springen, dressuur en crossen. Na het behalen van haar HAVO-diploma besloot zij om professioneel te gaan rijden en lesgeven.

Tot haar vijftiende kreeg Anky altijd les van haar vader. In 1991 werd Sjef Janssen haar vaste trainer.

Prisco was haar eerste echte eigen paard. In 1980 reed Anky van Grunsven met hem haar eerste dressuurwedstrijd in de L-klasse. In 1982 promoveerde ze naar de Z-klasse. In 1988 deed Anky voor het eerst mee aan de Olympische Spelen in Seoul samen met Prisco. In 1990 werd ze voor het eerst Nederlands Kampioen.

Met Bonfire waarmee ze in 1991 voor de tweede keer Nederlands dressuurkampioen werd, won ze in totaal negen maal de nationale dressuurtitel. In 1994 werd Anky van Grunsven in Den Haag Wereldkampioene. Ze won tien keer de Wereldbekerfinale, waarvan vijf keer met Bonfire en vier keer met Salinero. De kroon op het werk met Bonfire was zonder meer het winnen van Anky’s allereerste individuele gouden medaille op de Olympische Spelen in Sydney. Tijdens deze Spelen zat er eveneens teamzilver in, een plak die vier jaar daarvoor in Atlanta ook werd behaald. Bonfire sloot zijn carrière hierna af.

Na het succes van de Olympische Spelen van Sydney volgen er nog twee sportieve hoogtepunten voor Anky. Tijdens de Olympische Spelen in Athene 2004 en Beijing 2008 pakte ze opnieuw individueel goud, ditmaal met Salinero. Dankzij Salinero schreef Anky geschiedenis: nooit eerder won een ruiter de titel drie keer op rij individueel goud. Daarmee is Anky de meest succesvolle dressuurruiter aller tijden. Ook won Salinero viermaal de finale van de Wereldbeker.

Anky van Grunsven is in totaal zeven keer uitgeroepen tot Ruiter van het Jaar en één keer tot Ruiter van de Eeuw. Ook is ze Sportvrouw van het Jaar geweest en is ze benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Anky van Grunsven is in totaal 13 maal Nederlandse Kampioene geworden, van 1990 tot en met 1998, in 2000, 2003, 2005 en in 2007. In totaal nam ze zes keer deel aan de Olympische Spelen; Seoul 1988, Barcelona 1992, Atlanta 1996, Sydney 2000, Athene 2004 en Beijing 2008.

Paardrijden en alles wat erbij hoort is voor Anky een fulltime bezigheid geworden. Na de dagelijkse trainingen met de paarden, geeft ze les aan haar leerlingen/ ook geeft ze vaak clinics in binnen- en buitenland. In 1999 bracht Anky haar eigen kledinglijn uit; Anky Technical Casuals. In vele landen in een groot deel van Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië wordt bij ruitersportzaken het merk van Anky verkocht. Het is een complete productlijn voor zowel ruiter als paard. Tweemaal per jaar wordt er een nieuwe collectie op de markt gebracht. In China is eveneens de Anky Fashion-lijn gelanceerd.

In 2010 werd het geheel vernieuwde Anky Education Center geopend. Dit is een multifunctioneel centrum dat voorzien is van alle gemakken en luxe voor ruiter en paard. Meer en meer binnen- en buitenlandse ruiters en amazones weten hun weg naar Erp te vinden en daarnaast wordt er veel gebruikt gemaakt van de digitale leerwegen Training Feeback en E-Learning. Daarnaast vinden er bedrijfsevenementen plaats en zowel paard- als niet-paardgerelateerde workshops.

Anky van Grunsven boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anky van Grunsven.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anky van Grunsven, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anky van Grunsven en de eventuele overige kosten om een optreden van Anky van Grunsven mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anky van Grunsven.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anky van Grunsven. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anky van Grunsven checken, een gratis optie plaatsen op Anky van Grunsven en de boeking(en) van Anky van Grunsven voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anky van Grunsven, BOEKINGSBUREAU Anky van Grunsven, BOEKINGSBURO Anky van Grunsven, ENTERTAINMENTBUREAU Anky van Grunsven, ENTERTAINMENTBURO Anky van Grunsven, ARTIESTENBUREAU Anky van Grunsven, BOEKINGSKANTOOR Anky van Grunsven, IMPRESARIAAT Anky van Grunsven, MUZIEKBURO Anky van Grunsven, MUZIEKBUREAU Anky van Grunsven, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anky van Grunsven, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anky van Grunsven, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anky van Grunsven.

Offerte Anky van Grunsven aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag