Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Meer Fennema boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Meer Fennema boeken?

drs. Meer Fennema boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Meer Fennema.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Meer Fennema.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Meer Fennema ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Meer Fennema plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Meer Fennema

Een stem die je raakt
Meer Fennema is internationaal spreker en coach en heeft als missie mensen te inspireren hun eigen stem te horen en deze ook moedig en kwetsbaar te durven uiten, zodat ze hun eigen antwoorden op levensvragen kunnen vinden en meer vrijheid en zelfvertrouwen ervaren. Meer Fennema heeft ‘Beleid en Bestuur in Internationale Organisaties’ gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en Concordia University in Montreal, Canada. Ze heeft verschillende communicatiefuncties in binnen- en buitenland bekleed, totdat ze in 1998 voor zichzelf ging werken, eerst als zakelijk tekstschrijver en later als internationaal spreker en coach. Behalve in Nederland, heeft ze in Liberia en België gesproken. Op dit moment schrijft ze haar boek ‘Naked’, wat gaat over de laagjes afpellen tussen jou en anderen, zodat je zo puur en authentiek mogelijk kunt communiceren.In haar lezingen heeft Meer Fennema het niet alleen over spreken vanuit het hart, ze doet het ook, waardoor het publiek geraakt en met nieuwe inzichten naar huis gaat.

drs. Meer Fennema boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Meer Fennema.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Meer Fennema, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Meer Fennema en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Meer Fennema mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Meer Fennema.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Meer Fennema. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Meer Fennema checken, een gratis optie plaatsen op drs. Meer Fennema en de boeking(en) van drs. Meer Fennema voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Meer Fennema, BOEKINGSBUREAU drs. Meer Fennema, BOEKINGSBURO drs. Meer Fennema, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Meer Fennema, ENTERTAINMENTBURO drs. Meer Fennema, ARTIESTENBUREAU drs. Meer Fennema, BOEKINGSKANTOOR drs. Meer Fennema, IMPRESARIAAT drs. Meer Fennema, MUZIEKBURO drs. Meer Fennema, MUZIEKBUREAU drs. Meer Fennema, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Meer Fennema, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Meer Fennema, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Meer Fennema.

 

Offerte drs. Meer Fennema aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag