Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bettine Vriesekoop boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bettine Vriesekoop boeken?

Bettine Vriesekoop boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bettine Vriesekoop.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bettine Vriesekoop.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bettine Vriesekoop ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bettine Vriesekoop plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bettine Vriesekoop

Nederlands Kampioen Tafeltennis

Bettine Vriesekoop was ruim vijfentwintig jaar het gezicht van het Nederlandse Tafeltennis. Als jong meisje slaat zij in een gymzaaltje te Hazerswoude haar eerste bal om pas in 2002 een punt achter haar loopbaan te zetten. Haar lange carrière met tientallen grote internationale successen onderscheidt zich door drie fases.

De eerste periode onder leiding van haar fanatieke trainer Gerard Bakker kenmerkt zich door Spartaanse training en onvoorwaardelijke toewijding met als hoogtepunt de Europese titel in 1982. In die periode trainde Bettine gemiddeld vijf uur per dag en daardoor wordt zij nu door velen gezien als iemand die in de jaren zeventig een trend zette in de Nederlandse topsport.

Na haar breuk met haar dominante trainer Bakker na de Olympische spelen van Seoel in 1988, hervat Bettine haar carrière in 1989. In een emotioneel proces worstelt zij zich los van haar verleden en ontwikkelt zich tot een speelster die op een meer creatievere en zelfstandige manier nog lang aansluiting vindt bij de Europese top. In 1992 leidt dit in Stuttgart opnieuw tot een Europese titel: de ultieme bevrijding.

In de derde fase van haar carrière staat tafeltennis meer in het teken van rouwverwerking dan van prestaties. Na het overlijden van haar partner omarmt zij opnieuw haar geliefde sport, omdat die haar troost en structuur biedt en haar helpt zichzelf te vinden. In haar eentje voedt zij daarna haar zoontje op en wordt in 2002, op veertigjarige leeftijd, opnieuw Nederlands kampioen en wint zij met haar club Klazienaveen de Europacup 1.

Bettine is een spreker die naast haar lezingen ook nog eens tafeltennis demonstraties geeft. clinics, hen schrijft columns voor het Algemeen Dagblad. Zij studeerde sinologie te Leiden en bezocht China vele malen door trainingsstages. Zij publiceerde interviews en artikelenvoor Vrij Nederland, Nieuwe Revu en Sportweek en was de afgelopen drie jaar radioredacteur bij de RVU. Bettine is tevens begonnen aan een veelbelovende carrière als tv-maker. In de aanloop naar de Olympische spelen van Athene 2004 heeft ze voor de NOS een prachtige serie portretten gemaakt van Nederlandse topsporters die zich op dit event voorbereidden, mensen als Anky van Grunsven en Leontien van Moorsel.

 

Bettine Vriesekoop boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bettine Vriesekoop.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bettine Vriesekoop, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bettine Vriesekoop en de eventuele overige kosten om een optreden van Bettine Vriesekoop mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bettine Vriesekoop.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bettine Vriesekoop. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bettine Vriesekoop checken, een gratis optie plaatsen op Bettine Vriesekoop en de boeking(en) van Bettine Vriesekoop voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bettine Vriesekoop, BOEKINGSBUREAU Bettine Vriesekoop, BOEKINGSBURO Bettine Vriesekoop, ENTERTAINMENTBUREAU Bettine Vriesekoop, ENTERTAINMENTBURO Bettine Vriesekoop, ARTIESTENBUREAU Bettine Vriesekoop, BOEKINGSKANTOOR Bettine Vriesekoop, IMPRESARIAAT Bettine Vriesekoop, MUZIEKBURO Bettine Vriesekoop, MUZIEKBUREAU Bettine Vriesekoop, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bettine Vriesekoop, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bettine Vriesekoop, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bettine Vriesekoop.

 

Offerte Bettine Vriesekoop aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag