Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bart Sterk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bart Sterk boeken?

Bart Sterk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart Sterk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart Sterk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart Sterk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Sterk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bart Sterk

Waarom is het zo moeilijk datgene te geven, wat we zélf zo graag ontvangen? Aandacht!

Mijn naam is Bart Sterk, trainer en coach, en graag vraag ik uw aandacht.

Hoe vaak vragen we niet om iemands aandacht? Prive maar ook zakelijk. We willen graag ons verhaal vertellen en verwachten of hopen op een luisterend oor. Andersom schijnt het voor ons als mens lastig te zijn, ons helemaal op de ander te richten. Onze oprechte interesse naar en in de ander is vaak ver te zoeken. Dit geldt natuurlijk ook voor onze zakelijke ‘contacten’.

Overtuigd als we zijn van dat wat we te bieden / te vertellen hebben, beginnen we te praten. Doordat producten en diensten heden ten dagen echter zo veel op elkaar zijn gaan lijken, ziet de markt hier geen onderscheid. Als we er in slagen het onderscheid in ons zelf te leggen door werkelijke oprechte interesse in onze gesprekspartner, zal er een wederzijds persoonlijke vertrouwensband gaan ontstaan. Dit brengt gunning tot stand en het zal niet verbazen indien dit ook zakelijk positief uitpakt. Hoe fijn vinden we het niet allemaal, indien we iemand kennen die we vertrouwen als persoon.

Graag vraag ik uw aandacht, en u krijgt gegarandeerd de aandacht van mij.

Bart Sterk is afkomstig uit het mooie ’s-Hertogenbosch. Zijn achtergrond is werktuigbouw met een aanvulling op marketing. Aanvankelijk zijn loopbaan gestart als technisch medewerker, na 2 jaar de overstap gemaakt naar de verkoop. Na een succesvolle start als verkoper gedurende 6 jaar, de overstap gemaakt naar het management. Dit totaal 20 jaar gedaan voor verschillende nationaal en internationaal gerichte bedrijven. Als manager ging Bart frequent mee met sales en merkte dat men vaak moeite had met prijsgesprekken. Ook positiebepaling van het eigen bedrijf naar de markt toe gaf een beperking in het verkopen. Dit resulteerde in trainingen naar sales aangaande prijsbeleid en marktverkenning. Deze trainingen werden naast overige taken als manager gegeven, en met groot succes.

Intussen werd de binding van Bart met producten en diensten zélf steeds minder en het proces van commercieel communiceren kreeg meer en meer zijn belangstelling. Dit heeft geresulteerd in dat wat Bart thans doet. Het trainen van management en sales aangaande het creëeren van persoonlijk vertrouwen. Bart laat vervolgens zien, dat we daardoor krijgen wat we zo graag willen; aandacht, persoonlijk vertrouwen en gunning. Zowel prive als zakelijk. Zijn passie is bijdragen door overdragen. Humor en relativeren zijn levensinstelling.

Bart Sterk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart Sterk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart Sterk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart Sterk en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart Sterk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart Sterk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart Sterk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart Sterk checken, een gratis optie plaatsen op Bart Sterk en de boeking(en) van Bart Sterk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart Sterk, BOEKINGSBUREAU Bart Sterk, BOEKINGSBURO Bart Sterk, ENTERTAINMENTBUREAU Bart Sterk, ENTERTAINMENTBURO Bart Sterk, ARTIESTENBUREAU Bart Sterk, BOEKINGSKANTOOR Bart Sterk, IMPRESARIAAT Bart Sterk, MUZIEKBURO Bart Sterk, MUZIEKBUREAU Bart Sterk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart Sterk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart Sterk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart Sterk.

 

Offerte Bart Sterk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag