Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Lenny Vulperhorst boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Lenny Vulperhorst boeken?

dr. Lenny Vulperhorst boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Lenny Vulperhorst.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Lenny Vulperhorst.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Lenny Vulperhorst ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Lenny Vulperhorst plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Lenny Vulperhorst

Ervaren adviseur en publicist

Lenny Vulperhorst (1955) heeft een lange ervaring als adviseur en publicist. Hij is gezaghebbend op vraagstukken die spelen tussen overheid en markt en is buitengewoon goed ingevoerd in het brede veld van bouwen, wonen, infrastructuur, water en ruimtelijke inrichting. Van oorsprong is Lenny Vulperhorst politicoloog maar hij is gepromoveerd op kartelvorming in de bouw. Hij treedt vaak op als voorzitter, zowel van conferenties van een dag als van langlopende maatschappelijke discussies zoals die over kernenergie.

Lenny Vulperhorst treedt ook enkele keren per maand op als spreker op conferenties. Algemene thema’s waar hij over spreekt, cq. zich mee bezig houdt, zijn:

– innovatief vermogen van organisaties;

– ondernemerschap;

– warrior politics;

– publiek-private samenwerking;

– besluitvormingsprocessen van complexe projecten.

Meer specifieke thema’s zijn: integriteit; de crisis in de vastgoedsector en de noodzaak van een nieuw businessmodel; sociale stijging en wijkontwikkeling; toekomst van projectontwikkeling; het vak van architect; publiek opdrachtgeverschap; en de rol van wethouders in het lokaal bestuur. Over dat laatste schreef hij recent Praktische Dromers (Van Gennep, 2010). Over kartelvorming en integriteit schreef hij in Verzwegen Onderneming (Van Gennep, 2005) en Hebzucht in Vastgoed (Van Gennep, 2008) In 2009 hield hij de jaarlijkse Vastgoedlezing van de Amsterdam School of Real Estate: Blindeman of coproducent.

 

dr. Lenny Vulperhorst boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Lenny Vulperhorst.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Lenny Vulperhorst, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Lenny Vulperhorst en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Lenny Vulperhorst mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Lenny Vulperhorst.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Lenny Vulperhorst. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Lenny Vulperhorst checken, een gratis optie plaatsen op dr. Lenny Vulperhorst en de boeking(en) van dr. Lenny Vulperhorst voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Lenny Vulperhorst, BOEKINGSBUREAU dr. Lenny Vulperhorst, BOEKINGSBURO dr. Lenny Vulperhorst, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Lenny Vulperhorst, ENTERTAINMENTBURO dr. Lenny Vulperhorst, ARTIESTENBUREAU dr. Lenny Vulperhorst, BOEKINGSKANTOOR dr. Lenny Vulperhorst, IMPRESARIAAT dr. Lenny Vulperhorst, MUZIEKBURO dr. Lenny Vulperhorst, MUZIEKBUREAU dr. Lenny Vulperhorst, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Lenny Vulperhorst, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Lenny Vulperhorst, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Lenny Vulperhorst.

 

Offerte dr. Lenny Vulperhorst aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag