Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Agnes van Enkhuizen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Agnes van Enkhuizen boeken?

Agnes van Enkhuizen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Agnes van Enkhuizen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Agnes van Enkhuizen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Agnes van Enkhuizen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Agnes van Enkhuizen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Agnes van Enkhuizen

Helderziend, Visionair, auteur en docent psychosomatische geneeswijze
Agnes van Enkhuizen was directeur eigenaar van het Instituut of Human Development.Zij studeerde filosofie, anatomie, fysiologie, ziekteleer, neurologie, natuurkunde, kosmologie en zocht naar essentiële natuurwetten. Agnes werkte als onderzoeker, therapeut, docent, auteur en was lid van de Nederlandse orde van uitvinders. Agnes publiceerde ook onder de naam Esmea Ramirez Navarro.Agnes is helderziend en visionair, zij gebruikte deze extra mogelijkheden voor haar veel omvattende onderzoek naar een aantal zogeheten moderne ziekten en heeft daar de oorzaak maar ook een antwoord op gevonden, zoals: Stress, depressies, slaapproblemen, vruchtbaarheid problemen, maag en darmziekten, migraine, hoge bloeddruk, diabetisch, Alzheimer, ADHD en vele andere psychosomatische klachten. Zij heeft zich de afgelopen 30 jaar vooral beziggehouden met onderzoek naar de werking van het immuunsysteem en het zelf genezend vermogen, het Medica Natura. Ze ontwikkelde een psychosomatische geneeswijze en een meetmethode om de werking van het autonome zenuwstelsel te meten en de effectiviteit van behandelmethoden.Zij ontwikkelde een alomvattende theorie voor al het leven, een Theorie van Alles waar zij  de afgelopen drie jaar  6 boeken over heeft gepubliceerd. Agnes verdiepte zich in wijsbegeerte en zocht naar de relatie tussen de werking van het autonome zenuwstelsel, lichaam en ziel en het ontstaan van ziekten. Ze werkte mee aan radio en TV- uitzendingen, er zijn artikelen en ANP berichten over haar ontdekkingen verschenen.Haar belangrijkste ontdekkingen zijn: dat de parasympathicus de belangrijkste sturende rol heeft binnen het autonome zenuwstelsel. Dat de parasympathicus kan blokkeren door traumatische ervaringen en onnatuurlijk gedrag waarna zich vele klachten en ziekten ontwikkelen. Ze heeft een resetting behandeling ontwikkeld om het parasympatische systeem weer te laten functioneren. De behandel en ook de zelf behandelmethode heeft een voorspelbaar en herhaalbaar resultaat. Ze onderzocht vele kinderen en volwassenen met alle mogelijke ziekten en klachten en paste de behandeling van het autonome zenuwstelsel succesvol toe bij vele mensen met alle vormen van psychosomatische klachten, ziekten en trauma’s.  Ze deed veel onderzoek naar leer- en gedragsproblemen bij kinderen. Ze behandelde kinderen met de diagnose ADHD en autisme succesvol. Agnes heeft inmiddels therapeuten, artsen en psychologen bijscholingen gegeven in de door haar ontwikkelde behandel- en geneesmethode.

Agnes van Enkhuizen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Agnes van Enkhuizen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Agnes van Enkhuizen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Agnes van Enkhuizen en de eventuele overige kosten om een optreden van Agnes van Enkhuizen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Agnes van Enkhuizen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Agnes van Enkhuizen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Agnes van Enkhuizen checken, een gratis optie plaatsen op Agnes van Enkhuizen en de boeking(en) van Agnes van Enkhuizen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Agnes van Enkhuizen, BOEKINGSBUREAU Agnes van Enkhuizen, BOEKINGSBURO Agnes van Enkhuizen, ENTERTAINMENTBUREAU Agnes van Enkhuizen, ENTERTAINMENTBURO Agnes van Enkhuizen, ARTIESTENBUREAU Agnes van Enkhuizen, BOEKINGSKANTOOR Agnes van Enkhuizen, IMPRESARIAAT Agnes van Enkhuizen, MUZIEKBURO Agnes van Enkhuizen, MUZIEKBUREAU Agnes van Enkhuizen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Agnes van Enkhuizen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Agnes van Enkhuizen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Agnes van Enkhuizen.

 

Offerte Agnes van Enkhuizen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag