Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Albert-Jan Shi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Albert-Jan Shi boeken?

Albert-Jan Shi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Albert-Jan Shi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Albert-Jan Shi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Albert-Jan Shi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Albert-Jan Shi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Albert-Jan Shi

Zelfstandig adviseur in hotel & vastgoed, horeca en Chinese Zaken; Alumnus Nationale DenkTank

Albert-Jan is een zelfstandige adviseur in hotel vastgoed, de horeca en Chinese Zaken, waaronder: opvoeding, migratie, integratie, horeca en identiteit. Zelf migreerde hij 20 jaar geleden met zijn moeder en zus naar Nederland. Als nieuwkomer heeft hij geluk gehad dat hij persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt bij zijn integratie. Hij weet, net als andere Chinese kinderen, hoe ze hun ouders trots kunnen maken. Hij geeft aan dat controledrift, het lange werken en de strikte conventies in de Chinese opvoeding ‘creativiteitskillers’ zijn. “Chaos op zijn tijd, een beetje contoleverlies en nutteloze vrijheid scheppen juist ruimte om zelf te denken”, aldus Albert-Jan. Deze bronnen van inspiratie ontdekte hij bij de Nationale DenkTank. Hiertoe schreef hij onlangs in het boek ‘Wat wil je nalaten’, dat inspiratie een ‘zaadje planten’ is wat je kan doorgeven, terwijl transpiratie slechts veel uren maken is. Als de tijd erop zit, dan is het op. Zo simpel is transpiratie. Albert Jan weet dat de praktijk in Nederland ruimte biedt aan denken en zweten. Hij deelt graag zijn levenservaring, zijn visie op de arbeidsethos en zijn praktijkkennis met anderen.

Albert-Jan Shi is aangesloten bij het alumninetwerk van Stichting de Nationale DenkTank

Alumni van de jaarlijks wisselende Nationale DenkTank zijn jonge, slimme mensen met veel energie die graag een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. De alumni komen vanuit uiteenlopende disciplines en belanden na hun studie in de wetenschap, het bedrijfsleven, de overheid of de non-profit sector.

Voor deelname aan de Nationale DenkTank worden mensen geselecteerd op basis van maatschappelijke betrokkenheid, academische excellentie, initiatief, buiten de eigen kaders kunnen denken, probleemoplossend vermogen, samenwerking en motivatie.

De deelnemers worden na het spreken van honderden experts gedurende de Nationale DenkTank zelf specialisten op de inhoud van het thema van hun jaar (zie kader voor overzicht thema’s door de jaren heen). Daarnaast worden de deelnemers tijdens het programma getraind in het geven van presentaties aan grote groepen en het begeleiden van workshops en discussies.

 

Albert-Jan Shi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Albert-Jan Shi.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Albert-Jan Shi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Albert-Jan Shi en de eventuele overige kosten om een optreden van Albert-Jan Shi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Albert-Jan Shi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Albert-Jan Shi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Albert-Jan Shi checken, een gratis optie plaatsen op Albert-Jan Shi en de boeking(en) van Albert-Jan Shi voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Albert-Jan Shi, BOEKINGSBUREAU Albert-Jan Shi, BOEKINGSBURO Albert-Jan Shi, ENTERTAINMENTBUREAU Albert-Jan Shi, ENTERTAINMENTBURO Albert-Jan Shi, ARTIESTENBUREAU Albert-Jan Shi, BOEKINGSKANTOOR Albert-Jan Shi, IMPRESARIAAT Albert-Jan Shi, MUZIEKBURO Albert-Jan Shi, MUZIEKBUREAU Albert-Jan Shi, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Albert-Jan Shi, ARTIESTENBOEKINGSBURO Albert-Jan Shi, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Albert-Jan Shi.

 

Offerte Albert-Jan Shi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag