Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Ernest van der Kwast boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ernest van der Kwast boeken?

Ernest van der Kwast boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ernest van der Kwast.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ernest van der Kwast.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ernest van der Kwast ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ernest van der Kwast plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ernest van der Kwast

Goochelaar met de werkelijkheid
Ernest van der Kwast is een van de grootste talenten in de Nederlandse literatuur. Nadat hij definitief met zijn studie fiscale economie is gestopt, zet hij in 2004 tout literair Nederland op het verkeerde been met het door hem aangedreven collectief Yusef el Halal. En na ‘Soms zijn dingen mooier als er mensen klappen’, zijn debuut onder eigen naam, doet hij het nog eens dunnetjes over met Stand-in, een roman die hij schrijft voor de acteur Sieger Sloot.Dit jaar zette Van der Kwast (voorlopig?) een punt achter de maskerades met zijn boek Mama Tandoori, een hartverscheurend autobiografisch verhaal over zijn Indiase moeder. In korte tijd werden 15.000 exemplaren verkocht en volgend jaar wordt de roman verfilmd. Net als de hoofdpersonen van zijn boeken heeft Van der Kwast de neiging om alle dingen in het leven net even mooier te maken. Hij organiseert al jaren in thuishaven Rotterdam het literaire evenement Nur Literatur en in de zomer het spektakel Gooi een tomaat naar een schrijver een roos naar de zangeres; de opzet van deze avonden is wat de titel belooft.Voor een boek is de werkelijkheid niet heel erg interessant, belangrijker is wat je ermee kunt doen. Van der Kwast verstaat de kunst uit het kleinste voorval het maximale te halen; alsof elke anekdote erop wacht door hem tot een echt verhaal gemaakt te worden. Zijn boeken getuigen hiervan, maar hij kan het ook live: van elke bijeenkomst, presentatie, borrel of lunch maakt hij een onvergetelijke gebeurtenis. 

Ernest van der Kwast boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ernest van der Kwast.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ernest van der Kwast, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ernest van der Kwast en de eventuele overige kosten om een optreden van Ernest van der Kwast mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ernest van der Kwast.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ernest van der Kwast. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ernest van der Kwast checken, een gratis optie plaatsen op Ernest van der Kwast en de boeking(en) van Ernest van der Kwast voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ernest van der Kwast, BOEKINGSBUREAU Ernest van der Kwast, BOEKINGSBURO Ernest van der Kwast, ENTERTAINMENTBUREAU Ernest van der Kwast, ENTERTAINMENTBURO Ernest van der Kwast, ARTIESTENBUREAU Ernest van der Kwast, BOEKINGSKANTOOR Ernest van der Kwast, IMPRESARIAAT Ernest van der Kwast, MUZIEKBURO Ernest van der Kwast, MUZIEKBUREAU Ernest van der Kwast, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ernest van der Kwast, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ernest van der Kwast, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ernest van der Kwast.

 

Offerte Ernest van der Kwast aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag