Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Alexander van den Berg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Alexander van den Berg boeken?

Alexander van den Berg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alexander van den Berg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alexander van den Berg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alexander van den Berg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alexander van den Berg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Alexander van den Berg

Biedt inspiratie voor levenskunst

Hoe zitten wij mensen in elkaar? Hoe werken onze organisaties en de samenleving? Hoe haal je het beste uit het leven, jezelf en anderen?

Een ongebreidelde drang naar inzicht, wijsheid en zingeving drijft Alexander van den Berg al sinds hij zich kan herinneren. Al voor zijn twaalfde las hij filosofische boeken en schreef hij tekstjes zoals: Als ik een antwoord vind op een vraag, kan ik daarop weer tien vragen stellen en op die antwoorden volgen weer honderd vragen; Hoe meer ik weet, hoe meer ik weet dat ik niets weet.

Als tiener was hij begonnen met intensief ‘Zen’ beoefenen en vond inzichten voorbij de vragen en antwoorden. Met zijn studie psychologie vond hij kennis en inzicht in de aard van de mens. Met zijn onderzoek naar geluk vond hij wegen naar meer voldoening. Alles wat Alexander vindt op zijn weg is waardevol en het delen waard.

Alexander is de expert voor psychologisch inzicht. Hij raakt je en neemt je mee, met humor en passie. Kortom, Alexander inspireert.

Alexander is auteur van het managementboek ‘ De Organisatie van Geluk’ . Hij schrijft artikelen voor vakbladen als het ‘Tijdschrift voor Coaching’ en het ‘Tijdschrift voor

Ontwikkeling in Organisaties’. Hij is aan diverse hogescholen actief als docent psychologie, sociologie, filosofie en ethiek. Daarnaast is Alexander verbonden aan ‘De Academie’, een genootschap van levenskunstenaars voor de ontwikkeling van vakmanschap naar meesterschap in begeleiden.

Wilt u antwoord op de grote vragen van het leven en weten wat dat voor de dagelijkse praktijk betekent? Alexander van den Berg doet een dappere poging deze vragen te beantwoorden. De kracht van Alexander ligt in het vergroten van psychologisch inzicht. Dan begrijp jehet leven, jezelf en de ander beter. Alexander is hier om u te inspireren tot levenskunst.

Alexander van den Berg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alexander van den Berg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alexander van den Berg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alexander van den Berg en de eventuele overige kosten om een optreden van Alexander van den Berg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alexander van den Berg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alexander van den Berg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alexander van den Berg checken, een gratis optie plaatsen op Alexander van den Berg en de boeking(en) van Alexander van den Berg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alexander van den Berg, BOEKINGSBUREAU Alexander van den Berg, BOEKINGSBURO Alexander van den Berg, ENTERTAINMENTBUREAU Alexander van den Berg, ENTERTAINMENTBURO Alexander van den Berg, ARTIESTENBUREAU Alexander van den Berg, BOEKINGSKANTOOR Alexander van den Berg, IMPRESARIAAT Alexander van den Berg, MUZIEKBURO Alexander van den Berg, MUZIEKBUREAU Alexander van den Berg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alexander van den Berg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alexander van den Berg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alexander van den Berg.

 

Offerte Alexander van den Berg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag