Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Arie Kraaijeveld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Arie Kraaijeveld boeken?

drs. Arie Kraaijeveld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Arie Kraaijeveld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Arie Kraaijeveld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Arie Kraaijeveld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Arie Kraaijeveld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Arie Kraaijeveld

Veelzijdig en ervaren bestuurder

Arie Kraaijeveld (Crowfield) was meer dan 25 jaar actief op het snijvlak ondernemen en politiek, zowel nationaal als internationaal. De laatste zeven jaar als voorzitter en algemeen directeur van de Vereniging FME-CWM, de ondernemersorganisatie voor de technologisch-industriële sector.

Crowfield is de naam die Arie Kraaijeveld in de Verenigde Staten gekregen heeft. Kraaijeveld konden ze daar namelijk niet uitspreken. Arie Kraaijeveld is tegenwoordig beschikbaar als klankbord en coach voor directie en management. Daarnaast is hij, in beperkte mate, tevens inzetbaar als dagvoorzitter, discussieleider of als spreker over uiteenlopende zaken.

Zijn ervaring staat garant voor een snelle analyse en zijn groot netwerk aan contacten biedt hem mogelijkheden om bij te dragen aan de meest uiteenlopende (maatschappelijke) vraagstukken.

Zijn bestuurlijke ervaring -zowel nationaal als internationaal- stelt hem in staat op doeltreffende wijze in te spelen op de ontwikkelingen in de markt.

Naast zijn praktijk heeft Kraaijeveld ook nog een aantal bestuursfuncties waardoor hij maatschappelijk feeling blijft houden met de diverse werkgebieden. Zo is hij onder andere Voorzitter bestuur Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium, Voorzitter Raad van Toezicht Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), Voorzitter Netherlands Water Partnership (NWP), Voorzitter Stichting Financiële Dienstverlening (StFD) en is hij Ambassadeur Vluchtelingenwerk Nederland en Universitair Asielzoekers Fonds.

drs. Arie Kraaijeveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Arie Kraaijeveld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Arie Kraaijeveld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Arie Kraaijeveld en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Arie Kraaijeveld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Arie Kraaijeveld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Arie Kraaijeveld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Arie Kraaijeveld checken, een gratis optie plaatsen op drs. Arie Kraaijeveld en de boeking(en) van drs. Arie Kraaijeveld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Arie Kraaijeveld, BOEKINGSBUREAU drs. Arie Kraaijeveld, BOEKINGSBURO drs. Arie Kraaijeveld, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Arie Kraaijeveld, ENTERTAINMENTBURO drs. Arie Kraaijeveld, ARTIESTENBUREAU drs. Arie Kraaijeveld, BOEKINGSKANTOOR drs. Arie Kraaijeveld, IMPRESARIAAT drs. Arie Kraaijeveld, MUZIEKBURO drs. Arie Kraaijeveld, MUZIEKBUREAU drs. Arie Kraaijeveld, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Arie Kraaijeveld, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Arie Kraaijeveld, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Arie Kraaijeveld.

 

Offerte drs. Arie Kraaijeveld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag