Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Manu De Bruyn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Manu De Bruyn boeken?

drs. Manu De Bruyn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Manu De Bruyn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Manu De Bruyn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Manu De Bruyn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Manu De Bruyn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Manu De Bruyn

Creatief denken binnen de mogelijkheden van het individu

Manu De Bruyn heeft vanuit een jarenlange ervaring, opgebouwd als trainer en bestuurder van het C.O.C.D. (Centrum Ontwikkeling Creatief Denken) en als projectleider en docent bij C.A.W. (Creatief Atelier Windekind), een aanpak ontwikkeld die nauw aansluit bij het bedrijfsleven. Zij plaatst creativiteit niet op een voetstuk, maar houdt ervan creatief denken te plaatsen binnen de mogelijkheden van elke mens. Manu De Bruyn studeerde Moderne Geschiedenis aan de Universiteiten van Antwerpen en Leuven. Tussen 1987 en 1996 was ze verbonden aan het Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken (Antwerpen):

Docent /trainer in talrijke creativiteitstrainingen zowel in open inschrijving als in company ( General Biscuits, DSM, Provincie Limburg, …)

Coördinator van de cursus ‘Deskundigheid in Creativiteitstimulerende Denktechnieken’ en lid van de examencommissie van deze training.

1992-1996: medebestuurder van C.O.C.D.

Sinds 1996 werkt ze als docent/trainer en projectleider voor Creatief Atelier Windekind (C.A.W.)(Antwerpen-Rumst)

Media:

Creativiteitstrainingen: NOS Radio 1, NCRV, KRO, IKON, VPRO, VARA,NPS,…

Opzetten van de training ‘Mentor Creatief Denken ‘ aan de Media Academie

Onderwijs:

Visie- en strategiebepalingtraject ARGO (Gemeenschapsonderwijs België)

Colleges in het hoger onderwijs (Hogeschool Brabant, V.U. Amsterdam, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Ehsal (Brussel),..)

Opleidingen in de bouwsector (BOB Opleidingen)

In company Trainingen:

KPN Telecom, GMB ,Strukton, BAM, Defensie (NL), Stichting de Ombudsman, Volker Wessel Telecom, CZ, SMART-group, KPMG-Zwolle, Nieuwe Dimensies, DSM, Bierman Advocaten, Max Havelaar Stichting, Provincie Limburg, Gemeente Dordrecht, BOB Opleidingen, Luchthaven Schiphol …

Ze is actief lid en freelance docent van het C.O.C.D. en werkte mee aan diverse publicaties:

Creaddenda, COCD,1994

Creativiteit, alfa-omega,visie-vorm, Manu en Roger De Bruyn, CAW,1999

Brood voor iedereen, feestwijn voor iedereen, creatief denken voor iedereen, CAW, 2000

Crea-trilogie. Deel I: Verbeeldingskracht, Manu De Bruyn, CAW, 2002.

drs. Manu De Bruyn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Manu De Bruyn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Manu De Bruyn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Manu De Bruyn en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Manu De Bruyn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Manu De Bruyn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Manu De Bruyn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Manu De Bruyn checken, een gratis optie plaatsen op drs. Manu De Bruyn en de boeking(en) van drs. Manu De Bruyn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Manu De Bruyn, BOEKINGSBUREAU drs. Manu De Bruyn, BOEKINGSBURO drs. Manu De Bruyn, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Manu De Bruyn, ENTERTAINMENTBURO drs. Manu De Bruyn, ARTIESTENBUREAU drs. Manu De Bruyn, BOEKINGSKANTOOR drs. Manu De Bruyn, IMPRESARIAAT drs. Manu De Bruyn, MUZIEKBURO drs. Manu De Bruyn, MUZIEKBUREAU drs. Manu De Bruyn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Manu De Bruyn, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Manu De Bruyn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Manu De Bruyn.

 

Offerte drs. Manu De Bruyn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag