Plaatshouder

Eigenschappen mr. Ivo Opstelten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

mr. Ivo Opstelten boeken?

mr. Ivo Opstelten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van mr. Ivo Opstelten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van mr. Ivo Opstelten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van mr. Ivo Opstelten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van mr. Ivo Opstelten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie mr. Ivo Opstelten

Voormalig minister van justitie en rasbestuurder
Ivo Willem Opstelten is in Rotterdam geboren. Zijn vader was bankier bij wat nu de ABN AMRO bank is. Het gezin Opstelten woonde in Amsterdam, Leiden, Den Haag en Eindhoven. Zijn studie Nederlands Recht (publiekrechtelijke richting) volgde Opstelten aan de Rijksuniversiteit van Leiden. Zijn eerste baan was bij de gemeente Vlaardingen waar Ivo Opstelten van 1970 tot 1972 werkzaam was op de afdeling juridische kabinetszaken. Daarna werd hij burgemeester van Dalen (1972 tot 1977), burgemeester van Doorn (1977 tot 1980) en van Delfzijl (1980 tot 1987). Vervolgens was hij gedurende vijf jaar directeur-generaal Openbare Orde en Veiligheid op het ministerie van Binnenlandse Zaken.Maar in 1992 werd hij toch weer burgemeester, dit keer van Utrecht waar hij tot 1999 bleef. In dat jaar kreeg hij de kans burgemeester te worden van zijn geboortestad Rotterdam, waar hij tot en met december 2008 de openbare orde en veiligheid heeft bewaakt en gestalte heeft gegeven aan internationale betrekkingen en bestuur.Ivo Opstelten was van 14 oktober 2010 tot en met 9 maart 2015 minister van Veiligheid en Justitie. Hij was in 2008-2010 voorzitter van de VVD en in 2010 als informateur ‘architect’ van het kabinet-Rutte I. Als hij tijd over heeft, kijkt hij graag naar sport of gaat hij naar het theater. Daarnaast geeft hij lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen en hij vervult graag de rol van dagvoorzitter.

mr. Ivo Opstelten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van mr. Ivo Opstelten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van mr. Ivo Opstelten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van mr. Ivo Opstelten en de eventuele overige kosten om een optreden van mr. Ivo Opstelten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van mr. Ivo Opstelten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor mr. Ivo Opstelten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van mr. Ivo Opstelten checken, een gratis optie plaatsen op mr. Ivo Opstelten en de boeking(en) van mr. Ivo Opstelten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT mr. Ivo Opstelten, BOEKINGSBUREAU mr. Ivo Opstelten, BOEKINGSBURO mr. Ivo Opstelten, ENTERTAINMENTBUREAU mr. Ivo Opstelten, ENTERTAINMENTBURO mr. Ivo Opstelten, ARTIESTENBUREAU mr. Ivo Opstelten, BOEKINGSKANTOOR mr. Ivo Opstelten, IMPRESARIAAT mr. Ivo Opstelten, MUZIEKBURO mr. Ivo Opstelten, MUZIEKBUREAU mr. Ivo Opstelten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU mr. Ivo Opstelten, ARTIESTENBOEKINGSBURO mr. Ivo Opstelten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR mr. Ivo Opstelten.

 

Offerte mr. Ivo Opstelten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag