Eigenschappen Daria van den Bercken boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Daria van den Bercken boeken?

Daria van den Bercken boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Daria van den Bercken.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Daria van den Bercken.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Daria van den Bercken ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Daria van den Bercken plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Daria van den Bercken

Pianist
De Nederlands-Russische pianiste Daria van den Bercken kreeg in 2012 de volle aandacht van de klassieke muziekwereld met het project ‘Handel At The Piano’. Via video’s, concerten, alternatieve podia en platforms bereikte ze zowel liefhebber als nieuw publiek met de klaviermuziek van Georg Friedrich Händel.De enthousiaste ontvangst van ‘Handel At The Piano’ in binnen- en buitenland leidde onder andere tot de prestigieuze Amsterdamprijs 2012, (inter)nationale concerten en een cd-release bij Sony Classical.Naast haar concerten ontwikkelde Daria ‘Talk Play’, waarin ze met het publiek muziek onder de loep neemt en hen vraagt onbevangen te luisteren. Ze presenteert deze vorm aan universiteiten, bedrijven en platforms zoals TED – Ideas worth spreading.Daria speelde onder andere met het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van Yannick Nézet-Séguin, Shi-Yeon Sung en JoAnn Falletta, Het Gelders Orkest/Christoph Poppen en het Radio Philharmonisch Orkest/Jun Märkl. In de komende seizoenen gaat zij nieuwe samenwerkingen aan met het Seoul Philharmonic Orchestra en het Los Angeles Chamber Orchestra. Daria rondde haar studie af in Bloomington, Indiana (USA, 2002) bij Menahem Pressler en Leonard Hokanson, en aan het Amsterdams Conservatorium bij Mila Baslawskaja en Naum Grubert.Alle toonaangevende podia in Nederland hebben Daria verwelkomd en ze is een regelmatig terugkerende gast in het Concertgebouw Amsterdam. Ze won de Concertgebouw Vriendenkrans Prijs 2005 en de Dutch Classical Talent Award 2006. In 2008 won zij deze prijs opnieuw, nu voor de kamermuziekformatie met Karin Strobos, mezzosopraan en Felicia van den End, fluit.Daria heeft onder andere opgetreden op het Virada Cultural Festival in São Paulo, het Delft Chamber Music Festival en het International Gergiev Festival in Rotterdam. In de zomer van 2014 verscheen ze op de Henley en Petworth Festivals in London, alsook op Festival Palermo Classica op Sicilië.Openstaan voor de wereld buiten haar eigen kennisveld blijft een inspiratiebron – ook voor Daria’s nieuwe project ‘Keys to Mozart’. De begeleidende cd verschijnt in de lente van 2015 bij Sony Classical.Daria was vaste pianist bij ‘De Tiende van Tijl’ (AvroTros) en blijft actief om een jong publiek te bereiken. Zo geeft ze door het hele land concerten speciaal voor kinderen.

Daria van den Bercken boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Daria van den Bercken.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Daria van den Bercken, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Daria van den Bercken en de eventuele overige kosten om een optreden van Daria van den Bercken mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Daria van den Bercken.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Daria van den Bercken. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Daria van den Bercken checken, een gratis optie plaatsen op Daria van den Bercken en de boeking(en) van Daria van den Bercken voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Daria van den Bercken, BOEKINGSBUREAU Daria van den Bercken, BOEKINGSBURO Daria van den Bercken, ENTERTAINMENTBUREAU Daria van den Bercken, ENTERTAINMENTBURO Daria van den Bercken, ARTIESTENBUREAU Daria van den Bercken, BOEKINGSKANTOOR Daria van den Bercken, IMPRESARIAAT Daria van den Bercken, MUZIEKBURO Daria van den Bercken, MUZIEKBUREAU Daria van den Bercken, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Daria van den Bercken, ARTIESTENBOEKINGSBURO Daria van den Bercken, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Daria van den Bercken.

Offerte Daria van den Bercken aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag