Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. ing. Guus Geurts boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. ing. Guus Geurts boeken?

drs. ing. Guus Geurts boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. ing. Guus Geurts.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. ing. Guus Geurts.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. ing. Guus Geurts ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. ing. Guus Geurts plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. ing. Guus Geurts

Expert internationaal handelsbeleid, landbouw, energie, klimaat, natuur en milieu

Guus Geurts mag als een van de grote deskundigen worden aangemerkt op het gebied van globalisering, milieu, landbouw en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit grondige analyses heeft hij een prikkelende alternatieve visie ontwikkeld voor de huidige neoliberale globalisering. De behoefte aan een dergelijke visie is groot, gezien de huidige crises op het gebied van financiën, energie, klimaat, voedsel, water en biodiversiteit.

Het huidige beleid schiet volgens Geurts namelijk schromelijk tekort om het hoofd te bieden aan deze crises. Hij pleit daarom onder andere voor een meer geregionaliseerde productie en consumptie van basisbehoeften als voedsel en energie. (Hierbij kan zowel een deel van een land als de EU worden gezien als een regio).

De afgelopen jaren verzorgde hij talloze succesvolle lezingen op genoemde terreinen voor de Derde Kamer, maatschappelijke organisaties en voor het ministerie van LNV. Ook organiseerde hij met stichting Vóór de Verandering diverse keren de Dag van Alternatieven.

Hij groeide op als boerenzoon op een melkveebedrijf en na zijn twintigste ging hij bedrijfskunde studeren. Na zijn studie heeft hij onder meer gewerkt in het bedrijfsleven bij Nestlé Nederland, als fractiemedewerker in de Tweede Kamer, en als campagne- en beleidsmedewerker voor verschillende milieu- en ontwikkelingsorganisaties. Hij heeft een jarenlange lobbyervaring met Tweede Kamerleden, ministeries en leden van het Europees Parlement. Dat deed hij vooral via de Coalitie voor Eerlijke Handel en Platform Aarde Boer Consument. 

Zijn afstudeeronderzoek, binnen de universitaire studie Beleidsgerichte Milieukunde, betrof de liberalisering van de handel in landbouwproducten. Guus Geurts heeft een groot netwerk opgebouwd binnen ontwikkelings-, milieu-, natuur-, boeren-, en consumentenorganisaties. Zijn grote uitdaging en kracht is het slaan van bruggen tussen deze verschillende organisaties en het bedrijfsleven.

Naast een bevlogen verteller, bruggenbouwer en netwerker is hij publicist en fotograaf. Tijdens zijn lezingen maakt hij gebruik van beelden en anekdotes die hij opdeed tijdens een verblijf van in totaal vier jaar in diverse ontwikkelingslanden. Naast publicaties in diverse kranten en tijdschriften verschenen van zijn hand de volgende boeken: ‘Wereldvoedsel – Pleidooi voor een rechtvaardige en ecologische voedselvoorziening’,  ‘Voedsel Hier en Daar, misschien kunnen we leren van elkaar’ (2007) en ‘Regionalisering als alternatief voor neoliberale globalisering – Beleid en praktijk’ (2008, met medewerking van Lou Keune en André Jonkers)

Guus Geurts is uitstekend inzetbaar waar het gaat om de volgende onderwerpen:

Globalisering

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid

Strategische beleidsontwikkeling

Geurts gaat graag het gesprek aan met het publiek en vragen zijn te allen tijde toegestaan tijdens de presentatie.

drs. ing. Guus Geurts boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. ing. Guus Geurts.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. ing. Guus Geurts, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. ing. Guus Geurts en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. ing. Guus Geurts mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. ing. Guus Geurts.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. ing. Guus Geurts. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. ing. Guus Geurts checken, een gratis optie plaatsen op drs. ing. Guus Geurts en de boeking(en) van drs. ing. Guus Geurts voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. ing. Guus Geurts, BOEKINGSBUREAU drs. ing. Guus Geurts, BOEKINGSBURO drs. ing. Guus Geurts, ENTERTAINMENTBUREAU drs. ing. Guus Geurts, ENTERTAINMENTBURO drs. ing. Guus Geurts, ARTIESTENBUREAU drs. ing. Guus Geurts, BOEKINGSKANTOOR drs. ing. Guus Geurts, IMPRESARIAAT drs. ing. Guus Geurts, MUZIEKBURO drs. ing. Guus Geurts, MUZIEKBUREAU drs. ing. Guus Geurts, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. ing. Guus Geurts, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. ing. Guus Geurts, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. ing. Guus Geurts.

 

Offerte drs. ing. Guus Geurts aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag