Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Adrie Dolman MSc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Adrie Dolman MSc boeken?

Adrie Dolman MSc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Adrie Dolman MSc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Adrie Dolman MSc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Adrie Dolman MSc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Adrie Dolman MSc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Adrie Dolman MSc

Business Agility Expert
Adrie is de Nederlandse expert op het gebied van Enterprise Adaptability en Business Agility.

Een autodidact die levendig kan vertellen uit meer dan 25 jaar praktijkervaring in sales, marketing, en innovatie. Maar ook een Master of Science in Management en Organisatie, die complexe organisatievraagstukken wetenschappelijk kan benaderen.

Volgens Adrie bedrijf je marketing niet op de marketing afdeling, maar met de gehele organisatie. En elke organisatie kan, ook in tijden van laagconjunctuur, gezonde marges maken. Als je maar weet hoe je slim met de veranderende omgeving kunt omgaan.

Geboren in een ondernemersfamilie is het genereren van waarde vanuit klantperspectief hem met de paplepel ingegoten. De drijfveren van klanten staan daarom centraal in zijn visie op marketing en innovatie.

Adrie heeft een positieve kijk op de wereld. Zijn directe omgeving omschrijft hem dikwijls als een vaderfiguur, maar dan wel eentje die stimuleert om continu grenzen te verleggen.

Adrie raakt niet gemotiveerd door geld. Hetgeen hij creëert moet een wezenlijke bijdrage leveren en waarde toevoegen. Hij haalt zijn energie en motivatie uit de omgeving die ruimte heeft voor zijn passie: de markt veroveren door holistische waardecreatie voor klanten.
Zijn lijfspreuk is ‘Niets is permanent, alleen de verandering’, dus het kan zijn dat als hij voor u komt spreken, zijn CV alweer is aangepast.

Adrie Dolman MSc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Adrie Dolman MSc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Adrie Dolman MSc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Adrie Dolman MSc en de eventuele overige kosten om een optreden van Adrie Dolman MSc mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Adrie Dolman MSc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Adrie Dolman MSc. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Adrie Dolman MSc checken, een gratis optie plaatsen op Adrie Dolman MSc en de boeking(en) van Adrie Dolman MSc voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Adrie Dolman MSc, BOEKINGSBUREAU Adrie Dolman MSc, BOEKINGSBURO Adrie Dolman MSc, ENTERTAINMENTBUREAU Adrie Dolman MSc, ENTERTAINMENTBURO Adrie Dolman MSc, ARTIESTENBUREAU Adrie Dolman MSc, BOEKINGSKANTOOR Adrie Dolman MSc, IMPRESARIAAT Adrie Dolman MSc, MUZIEKBURO Adrie Dolman MSc, MUZIEKBUREAU Adrie Dolman MSc, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Adrie Dolman MSc, ARTIESTENBOEKINGSBURO Adrie Dolman MSc, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Adrie Dolman MSc.

Offerte Adrie Dolman MSc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag