Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Christine Boland boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Christine Boland boeken?

Christine Boland boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Christine Boland.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Christine Boland.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Christine Boland ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christine Boland plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Christine Boland

Award Winner Trendwatcher of the Year 2012
Trendanalist Christine Boland brengt op energieke wijze consumententrends en -drijfveren in beeld. En vooral ook de kansen die deze bieden. Wereldnieuws en massapsychologie liggen ten grondslag aan haar analyses. Wat gebeurt er in de samenleving? En wat is het effect daarvan in de dagelijkse praktijk? Christine Boland kijkt op deze manier vanuit verschillende perspectieven samen met bedrijven en organisaties naar trends en ontwikkelingen.De consument centraalChristine Boland is inmiddels een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland. Vanuit Trends Mindsets verzorgt ze lezingen, congressen, seminars, workshops en strategische sessies. De algemene beschouwingen van Christine over de tijdgeest en de consequenties daarvan voor diensten en producten, heeft een reikwijdte van misschien wel een decennium en meer en bieden aanknopingspunten voor vernieuwing in vrijwel elke sector. Op korte termijn en op lange termijn. Direct toepasbaar en van meer strategische waarde.Buitengewoon inspirerend voor retail, food, beauty en lifestyle maar net zo goed een eye opener voor conceptontwikkelaars binnen de overheid, de zorg, het onderwijs, en ruimtelijke ordening.Kansen voor nu en de toekomst“Er zijn zoveel toekomsten mogelijk, maar welke kies je uit?” Het wankele fundament van de huidige tijd en alle bijbehorende verschuivingen maakt bedrijven en merken onrustig en onzeker. Een gegeven dat centraal staat binnen de analyses van Christine Boland. Ze geeft deze bedrijven handvatten om vertrouwen in de toekomst te krijgen, met de bedoeling een doorvertaling te maken naar vormen, producten, diensten en nieuwe mogelijkheden.TrendboekIn een handzame uitgave zijn de analyses en ideeën van Christine Boland na een lezing nog eens rustig na te lezen. Dit trendboek is eventueel ook te customizen voor de gelegenheid.Vertalen naar de praktijkNaast haar aansprekende lezingen, helpt Christine Boland in haar rol als inspirator tijdens interactieve workshops bedrijven en organisaties ook om inzichten door te vertalen naar hun eigen bedrijfsvoering. Een veelgehoord geluid is dat zij de energie en het vertrouwen geeft om vanuit de eigen verbeelding en kennis verder te denken over een dienst of product. De workshop is opgebouwd uit een presentatie, waarin Christine navigeert in de grenzeloze zee aan mogelijkheden, en een reflectie om meer context aan te brengen. Alle deelnemers ontvangen een digitale samenvatting.Facts:-Award winner van de Trend watcher of the year award 2012;-Haar trendinzichten worden gebruikt door bedrijven als Apple, Estee Lauder, Rituals, Bugaboo, Hornbach, John Lewis, Marks Spencers en RIVM;-De werkwijze van Christine Boland is vastgelegd in de documentaire Trend Beacons – Follow the past, find the future Hiervoor werd de trendanalist twee jaar gevolgd en gefilmd. -Deelnemer van het eerste uur van de Trendrede

Christine Boland boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Christine Boland.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Christine Boland, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Christine Boland en de eventuele overige kosten om een optreden van Christine Boland mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Christine Boland.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Christine Boland. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Christine Boland checken, een gratis optie plaatsen op Christine Boland en de boeking(en) van Christine Boland voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Christine Boland, BOEKINGSBUREAU Christine Boland, BOEKINGSBURO Christine Boland, ENTERTAINMENTBUREAU Christine Boland, ENTERTAINMENTBURO Christine Boland, ARTIESTENBUREAU Christine Boland, BOEKINGSKANTOOR Christine Boland, IMPRESARIAAT Christine Boland, MUZIEKBURO Christine Boland, MUZIEKBUREAU Christine Boland, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Christine Boland, ARTIESTENBOEKINGSBURO Christine Boland, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Christine Boland.

Offerte Christine Boland aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag