Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Alex Greve MA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Alex Greve MA boeken?

Alex Greve MA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alex Greve MA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alex Greve MA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alex Greve MA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alex Greve MA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Alex Greve MA

Leider in leefstijlmanagement, leefstijlcoach, NLP trainer, auteur, spreker

Het is bekend dat gezonde en fitte werknemers minder verzuimen, productiever zijn en meer plezier in hun werk hebben. Er wordt daarom veel gepraat over leefstijlinterventies, maar die verzanden in goede voornemens, want:p

Waarom zou je als organisatie investeren in iets dat niet core-business is?

Waar bemoei je je als werkgever mee? Een werknemer laat zich toch niet de les lezen.

Gezonde werknemers, leuk en aardig, maar de baten wegen niet op tegen de kosten.

Wat als werknemers na een jaar of twee weer vertrekken? Daar gaat de investering.

Alex Greve beschikt over een leefstijlprogramma dat deze obstakels wegneemt. Het is een interventie waar zowel de werknemers, de ‘planeet’ als de organisatie in haar marketing (people, planet, profit) van profiteren.

Tijdens de presentatie ervan raken medewerkers enthousiast. Zij organiseren zich om gezamenlijk aan een gezonde lifestyle te werken. In plaats van sociale netwerksites wordt intensiever gebruik gemaakt van het Intranet. De gesprekken bij de koffiemachine gaan de komende weken alleen maar over het gezamenlijke project. Het verzuim is minder. Want verzuimen betekent achterop raken. Aan motivatie geen gebrek.

Het management signaleert een nieuwe spirit op de werkvloer. Een nieuw soort teambuilding heeft zijn intrede gedaan. Er is iets dat de medewerkers verbind. Een gezamenlijk doel, dat hun uit hun ‘virtuele cubicle’ haalt.

De Communicatie PR medewerkers hebben het er druk mee: de markt is nieuwsgierig. Zij is ontvankelijk voor de omslag die op de werkvloer heeft plaatsgevonden. Dankzij het innovatieve leefstijlprogram bijt het bedrijf van zich af met een imago van duurzame onderneming.

Alex Greve presenteert dit concept en krijgt uw gezelschap in beweging. Zijn werkervaring bij verschillende multinationals als Reed Elsevier, Rabobank en verschillende MKB media/Internet bedrijven komen van pas in de vertaalslag van zijn adviezen naar de dagelijkse praktijk van de werkvloer. Alex Greve weet van de bevordering van een gezonde leefstijl een sport te maken.

In demonstraties voor uw organisatie geeft hij notoire liefhebbers van chocola de ‘choc-shock’ die ze in twintig minuten van hun verslaving af helpt. In een lezing of presentatie van minimaal een half uur vertelt hij op ludieke en enthousiaste wijze wat ons van een gezonde lifestyle weerhoudt. Maar bovenal: Alex Greve weet als geen ander wat leefstijl voor de bottom-line van uw organisatie doet. En welke succesfactoren daarvoor broodnodig zijn.

Het resultaat is een inspirerende dag of avond, die eindelijk het antwoord geeft op de vraag: Wat levert investeren in gezondheid op?

Enkele onderwerpen waarvoor Alex Greve als spreker of gastspreker op een congres wordt ingezet:

Activeer gezondheid: debet op de balans.

Profiteren van vitaal leiderschap.

Werknemers willen zó aangesproken worden op hun leefstijl.

Carrière en gezondheid: onlosmakelijk verbonden.

De choc-shock: af van chocolade verslaving in 20 minuten.

Alex Greve is NLP trainer, auteur van de boeken Honger naar Meer (2007), Vergeet het dieet (1998) en oprichter van gezondheids-community BodyWatch.nl. Alex is een fanatiek sporter, met als hoogtepunt een vijfde plek op het NK alpine skiën in 2007.

Alex Greve MA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alex Greve MA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alex Greve MA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alex Greve MA en de eventuele overige kosten om een optreden van Alex Greve MA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alex Greve MA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alex Greve MA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alex Greve MA checken, een gratis optie plaatsen op Alex Greve MA en de boeking(en) van Alex Greve MA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alex Greve MA, BOEKINGSBUREAU Alex Greve MA, BOEKINGSBURO Alex Greve MA, ENTERTAINMENTBUREAU Alex Greve MA, ENTERTAINMENTBURO Alex Greve MA, ARTIESTENBUREAU Alex Greve MA, BOEKINGSKANTOOR Alex Greve MA, IMPRESARIAAT Alex Greve MA, MUZIEKBURO Alex Greve MA, MUZIEKBUREAU Alex Greve MA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alex Greve MA, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alex Greve MA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alex Greve MA.

 

Offerte Alex Greve MA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag