Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Jelle Dijkstra boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Jelle Dijkstra boeken?

dr. Jelle Dijkstra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Jelle Dijkstra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Jelle Dijkstra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Jelle Dijkstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Jelle Dijkstra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Jelle Dijkstra

Innovatief en inspirerend spreker over nieuwe ontwikkelingen in organisaties, HR en leiderschap

Dr. Dijkstra studeerde sociale pedagogiek en andragogiek en werkte vijf jaar als trainer en methodiekontwikkelaar in de professionele dienstverlening. Daarna werkte hij negen jaar als organisatieadviseur en hoofd opleidingen, tevens verantwoordelijk voor management development, bij de gemeente Rotterdam. In diezelfde periode schreef hij een proefschrift over effecten van dienstverlening. Vervolgens was hij vijf jaar als senior-adviseur verbonden aan Berenschot. Sinds 1996 is hij samen met zijn partner Bernadette Ernst directeur/eigenaar van het adviesbureau Dijkstra Organisatieadvies Personeelsmanagement, een bureau dat gespecialiseerd is in vraagstukken rond organisatie, personeel en leiderschap.

Dr. Dijkstra verzorgde tal van opleidingen voor HR-professionals en gastcolleges bij diverse universiteiten en hogescholen. Daarnaast voerde hij onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten uit in samenwerking met wetenschappelijke instituten en onderzoeksbureaus. In Berenschotverband ontwikkelde hij de ken- en stuurgetallenexquête Personeelsmanagement (samen met Coopers Lybrand), deed hij onderzoek naar de VUT dat geleid heeft tot een nieuwe wet- en regelgeving inzake prépensionering en introduceerde hij het poortwachtermodel bij de parlementaire enquête naar de factoren die hebben geleid tot een exorbitante stijging van het aantal WAO’ers, een model dat later de grondslag vormde voor een nieuw zorgstelsel (wet Poortwachter). Daarnaast voerde hij aansprekende adviesopdrachten uit zoals o.a. het gebruik van competenties bij de opstart van Libertel (Vodafone) in Nederland en de ontwikkeling van een nieuwe business unit voor internal customer training bij Ericsson.

In het verlengde van zijn werk als onderzoeker, adviseur en trainer/docent publiceerde dr. Dijkstra circa 30 boeken en enige tientallen artikelen over diverse aspecten van HR en leiderschap. Hij staat bekend als een innovatief denker en was (mede-)initiator van nieuwe ontwikkelingen rond thema’s zoals kennis- en competentiemanagement, inzetbaarheid, interne mobiliteit, reorganisaties en collectief ontslag, ken- en stuurgetallen van personeel (HR Scorecard) en leiderschap. Samen met Paul-Peter Feld, director HR Organization Xerox Nederland, het boek Gedeeld leiderschap dat is gekozen tot Managementboek van het Jaar 2012. De jury vond het boek “het meest vernieuwend, praktisch, toegankelijk en verfrissend”.

Dr. Dijkstra is een veelgevraagd spreker op congressen en studiedagen. Ook trad hij veelvuldig op als dagvoorzitter bij conferenties en studiebijeenkomsten. Hij trainde en coachte niet alleen diverse raden en colleges van bestuur en directies van grote bedrijven en non-profit instellingen, maar ook bijvoorbeeld ondernemingsraden en startup-teams. Hij is sterk inhoudelijk gedreven en is in staat zijn gehoor te inspireren om nieuwe wegen in te slaan en de vraagstukken in hun werk anders (beter) aan te pakken. Hij is met name vaardig in het scherp neerzetten van een bepaald thema en daardoor de aanwezigen aan het denken te zetten. Hij geeft concrete tips aan deelnemers hoe zij veranderingen kunnen doorvoeren in hun eigen praktijk. Deelnemers krijgen het gevoel dat ze de volgende dag meteen met het thema aan de slag kunnen.

dr. Jelle Dijkstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Jelle Dijkstra.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Jelle Dijkstra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Jelle Dijkstra en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Jelle Dijkstra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Jelle Dijkstra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Jelle Dijkstra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Jelle Dijkstra checken, een gratis optie plaatsen op dr. Jelle Dijkstra en de boeking(en) van dr. Jelle Dijkstra voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Jelle Dijkstra, BOEKINGSBUREAU dr. Jelle Dijkstra, BOEKINGSBURO dr. Jelle Dijkstra, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Jelle Dijkstra, ENTERTAINMENTBURO dr. Jelle Dijkstra, ARTIESTENBUREAU dr. Jelle Dijkstra, BOEKINGSKANTOOR dr. Jelle Dijkstra, IMPRESARIAAT dr. Jelle Dijkstra, MUZIEKBURO dr. Jelle Dijkstra, MUZIEKBUREAU dr. Jelle Dijkstra, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Jelle Dijkstra, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Jelle Dijkstra, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Jelle Dijkstra.

Offerte dr. Jelle Dijkstra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag