Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bert van Hijfte boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bert van Hijfte boeken?

Bert van Hijfte boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bert van Hijfte.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bert van Hijfte.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bert van Hijfte ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bert van Hijfte plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bert van Hijfte

Expert op het gebied van actuele ontwikkelingen in Azië en India

Na bedrijfskunde aan universiteit Nyenrode volgde een studie politicologie aan de universiteit van Amsterdam. De combinatie van beide studies kwam goed van pas in zijn journalistieke carrière in de geschreven pers voor publicaties als De Volkskrant, Het Parool, HP De Tijd, Intermediair en Quote en als programmamaker bij de VPRO en NOS.

Na eerdere bezoeken aan Azië volgde midden jaren tachtig een eerste bezoek aan India en een fascinatie die nooit meer is weggegaan. Vele bezoeken en publicaties over dit oneindig gevarieerde land volgden. Tot eind jaren negentig de tijd gekomen was om al die kennis en ervaring ook op een ander wijze in te zetten. Van Hijfte startte C Consultancy met als doel het adviseren van de overheid en het bedrijfsleven over de mogelijkheden en onmogelijkheden van Azië en India in het bijzonder.

Nu de economische hervormingen versneld doorzetten en de pers jubelend over de kansen in India schrijft, realiseren ook  veel Nederlandse bedrijven dat ze niet kunnen achterblijven. India is met China de snelst groeiende economie ter wereld met een goed opgeleide internationaal georiënteerde middenklasse en een enorme markt. Een land ook dat, net als China, een bijzondere aanpak vereist.

Behalve het trainen en coachen van managers over India in brede zin en meer specifiek op het gebied van crossculturele communicatie en management, verzorgt hij workshops en trainingen en spreekt op congressen over Azië en India en hun snel veranderende relatie met Europa in een globaliserende en multiculturele wereld.

Van Hijfte combineert zijn praktische ervaring met een enorme kennis  van het gebied wat later dit jaar resulteert in een boek over India.

Bert van Hijfte boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bert van Hijfte.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bert van Hijfte, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bert van Hijfte en de eventuele overige kosten om een optreden van Bert van Hijfte mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bert van Hijfte.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bert van Hijfte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bert van Hijfte checken, een gratis optie plaatsen op Bert van Hijfte en de boeking(en) van Bert van Hijfte voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bert van Hijfte, BOEKINGSBUREAU Bert van Hijfte, BOEKINGSBURO Bert van Hijfte, ENTERTAINMENTBUREAU Bert van Hijfte, ENTERTAINMENTBURO Bert van Hijfte, ARTIESTENBUREAU Bert van Hijfte, BOEKINGSKANTOOR Bert van Hijfte, IMPRESARIAAT Bert van Hijfte, MUZIEKBURO Bert van Hijfte, MUZIEKBUREAU Bert van Hijfte, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bert van Hijfte, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bert van Hijfte, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bert van Hijfte.

 

Offerte Bert van Hijfte aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag