Erica Terpstra boeken

Eigenschappen Erica Terpstra boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erica Terpstra boeken?

Erica Terpstra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erica Terpstra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erica Terpstra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erica Terpstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erica Terpstra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erica Terpstra

Wie kent haar niet, de goedlachse Grande Dame van de Nederlandse politiek? Nadat zij bij toeval namens de VVD in de Tweede Kamer kwam, was ze bij haar afscheid het langst zittende kamerlid ooit. Haar veelzijdige ervaring, energie en onverwoestbare goede humeur maken dat organisaties haar graag inhuren als spreker of boeken om als dagvoorzitter waarde toe te voegen aan events.

Zwemkampioene, politicus, presentator en dagvoorzitter

Erica Terpstra groeit op in Indonesië. Op aanraden van een arts, die haar ‘te iel’ vindt, gaat ze op zwemles. Daarmee is de kiem voor haar passie voor zwemmen gelegd. Ze blijkt een natuurtalent. In de jaren zestig behoort ze tot de beste zwemsters van Nederland. In 1962 wordt ze Europees Kampioen op de 100 meter vrije slag. Erica Terpstra wordt namens Nederland uitgezonden naar de Olympische Spelen van Rome en Tokio. In Tokio haalt ze zilver en brons.

Na haar zwemcarrière is ze enige tijd actief in het onderwijs. Erica, die aan de Rijksuniversiteit Leiden Sinologie studeerde, geeft les in de Nederlandse en Chinese taal. Ze is dan al actief binnen de VVD en rijgt namens deze partij in 1977 een Kamerzetel. Bij alle verkiezingen haalt ze telkens zoveel voorkeurstemmen, dat zij tot 2003 kamerlid blijft. Er is één onderbreking, namelijk van 1994 tot 1998. Dat is wanneer het kabinet-Kok 1 besluit tot het inhuren van Erica Terpstra als staatssecretaris voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Na haar afscheid van de politiek maakt Terpstra zich verdienstelijk voor de sportorganisatie NOC*NSF. In oktober 2003 wordt ze als eerste vrouw verkozen tot voorzitter. Ze blijft actief in deze functie tot 2010. In datzelfde jaar treedt ze toe tot de Raad van Toezicht van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen.

Erica Terpstra inhuren als spreker of dagvoorzitter

Erica Terpstra, van wie ook boeken verschenen, de autobiografie Zwemmen om van te watertanden in 1966 en Help, ik val af in 2008, laat zich tegenwoordig van een geheel andere kant zien. Ze groeide uit tot tv-persoonlijkheid. Eerst deed ze mee aan de NCRV-quiz Tweekamp en liet zij zich inhuren als panellid bij Wie van de Drie, het tv-programma dat Omroep MAX met presentator Ron Brandsteder in 2010 nieuw leven inblies.

Vervolgens deed Omroep Max een gouden greep door de oud-zwemkampioene en VVD-icoon te boeken als presentator van een eigen reisprogramma: Erica op Reis. Het werd een kijkcijferhit. Na een korte afwezigheid vanwege gezondheidsproblemen, verscheen er een tweede reeks op de buis, waarin Erica Terpstra enthousiast en belangstellend als altijd bijzondere mensen ontmoette.

Erica Terpstra, een bevlogen spreekster en een uitstekende dagvoorzitter.

Erica Terpstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erica Terpstra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erica Terpstra en de eventuele overige kosten om een optreden van Erica Terpstra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erica Terpstra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erica Terpstra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Erica Terpstra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag