Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. mr. René Brouwer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. mr. René Brouwer boeken?

dr. mr. René Brouwer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. mr. René Brouwer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. mr. René Brouwer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. mr. René Brouwer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. mr. René Brouwer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. mr. René Brouwer

Antwoorden op de Grote Vragen

Wat is het goede leven? Wat is een rechtvaardige samenleving? Het zijn vragen waar we in het dagelijks leven allemaal mee te maken hebben. Filosoof en jurist René Brouwer bestudeert de klassieke antwoorden op deze grote vragen. De allereerste antwoorden leidden al snel tot nieuwe vragen: kan de mens naar eigen inzicht een juist antwoord geven, of zouden er daarvoor onafhankelijke maatstaven zijn?  Brouwers aandacht richt zich vooral op de Stoa, een denkrichting die zo’n 2300 jaar geleden ontstond en die in het debat over de onafhankelijke maatstaf een intrigerende tussenpositie innam. De antwoorden die de Stoa op de grote vragen naar het goede leven en de rechtvaardige samenleving geeft, zijn nog steeds van belang, of het nu gaat om bijvoorbeeld haar op Socrates geïnspireerde kunst van het goede leven, of haar bijdrage aan een theorie van mensenrechten.

Brouwer is gepromoveerd aan de University of Cambridge en doceert momenteel rechtsfilosofie aan de Universiteit Utrecht, waar hij ook onderzoek doet naar de interpretatie van wijsheid en rechtvaardigheid bij de Stoa, de oorsprong van die interpretatie bij Socrates, de herontdekking van de Stoa in de 16e en 17e eeuw, en de relevantie daarvan in de 21e eeuw. Over deze onderwerpen heeft hij verschillende publicaties op zijn naam staan in onder andere Oxford Studies in Ancient Philosophy, Proceedings of the Cambridge Philological Society en Grotiana.

Als geen ander is René Brouwer in staat deze fascinerende en altijd actuele materie voor een breder publiek toegankelijk te maken, of het nu studenten zijn of de bezoekers van een symposium of presentatie. En wie weet: misschien krijgt u de antwoorden die u altijd al had willen hebben.

 

dr. mr. René Brouwer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. mr. René Brouwer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. mr. René Brouwer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. mr. René Brouwer en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. mr. René Brouwer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. mr. René Brouwer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. mr. René Brouwer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. mr. René Brouwer checken, een gratis optie plaatsen op dr. mr. René Brouwer en de boeking(en) van dr. mr. René Brouwer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. mr. René Brouwer, BOEKINGSBUREAU dr. mr. René Brouwer, BOEKINGSBURO dr. mr. René Brouwer, ENTERTAINMENTBUREAU dr. mr. René Brouwer, ENTERTAINMENTBURO dr. mr. René Brouwer, ARTIESTENBUREAU dr. mr. René Brouwer, BOEKINGSKANTOOR dr. mr. René Brouwer, IMPRESARIAAT dr. mr. René Brouwer, MUZIEKBURO dr. mr. René Brouwer, MUZIEKBUREAU dr. mr. René Brouwer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. mr. René Brouwer, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. mr. René Brouwer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. mr. René Brouwer.

 

Offerte dr. mr. René Brouwer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag