Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Binyomin Jacobs boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Binyomin Jacobs boeken?

Binyomin Jacobs boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Binyomin Jacobs.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Binyomin Jacobs.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Binyomin Jacobs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Binyomin Jacobs plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Binyomin Jacobs

Is tien jaar leven van de professor meer waard dan tien minuten van de medemens met een verstandelijke handicap?
Opperrabbijn Binyomin Jacobs is geboren in 1949 te Amsterdam als zoon van Ashkenazisch Joodse ouders die beiden overlevenden zijn van WO II. Zijn grootouders komen uit Denekamp, Steenwijk, Groningen en Sneek. Na de gymnasium bèta-opleiding heeft hij acht jaar gestudeerd aan Talmoed Hogescholen in Frankrijk, USA en Israël. Hij heeft zijn rabbinale bevoegdheid onder andere gehaald aan de Talmoed Hogeschool van Opperrabbijn Untermann, de toenmalige Opperrabbijn van Israël.

In 1975 is hij, inmiddels gehuwd met Blouma Raskin (Londen), telg uit een bekende chassidische familie, naar Nederland teruggekeerd in opdracht van de Lubavitcher Rebbe. Als lokale voorganger van de Joodse Gemeente Amersfoort, reizende leraar van het NIK, de federatie van Joodse Gemeenten, en geestelijk verzorger van het Joods psychiatrisch ziekenhuis het Sinai Centrum is hij zijn loopbaan begonnen. Rabbijn Jacobs heeft, met zijn geliefde leraar rabbijn ing. I Vorst, aan de bakermat gestaan van Jad Achat, het joods educatieve centrum van het NIK, het Ned. Israëlitisch Kerkgenootschap, dat door het Ministerie van OCenW werd gesubsidieerd. Als vicevoorzitter van het Cheider is hij al tientallen jaren een van de stuwende krachten van deze orthodox Joodse school.

Tijdens het 25 jarig jubileum van het Sinai Centrum heeft Opperrabbijn E. Berlinger publiekelijk over hem gesproken als “mijn opvolger”. Na het overlijden van Opperrabbijn Berlinger heeft Jacobs zijn werkzaamheden automatisch overgenomen en heeft sindsdien de algehele Rabbinale leiding van het Interprovinciaal Opperrabbinaat. Sinds november 2008 is hij officieel benoemd tot Opperrabbijn.

Vanaf de oprichting van het Rabbinaal College voor Nederland bekleedt hij het voorzitterschap. Hij is bestuurslid en een van de oprichters van de RCE, the Rabbinical Centre of Europe. In vele besturen van joodse en niet joodse organisaties op het gebied van educatie, cultuur, religie en gezondheidszorg heeft de rabbijn zitting.

In april 2012 is hij door Hare Majesteit de Koningin benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau, onder andere vanwege het slaan van bruggen met andere denominaties, speciaal met de PKN en RK gemeenschap, en vanwege zijn brede netwerk binnen de Nederlandse samenleving. Zijn hechte contact met Christenen voor Israël moge niet onvermeld blijven. De opperrabbijn is een veelgevraagd spreker o.a. bij uitreikingen van Jad Vashem door de Ambassade van Israël.

Rabbijn Jacobs is sinds 1975 verbonden aan het enige Joods Psychiatrisch Centrum in Europa. Hij is de Rabbijn en (geregistreerd) Geestelijk Verzorger van het Centrum en is lid van het Management Beraad. Gedurende 11 jaar was hij lid van het Scheidsgerecht voor het Ziekenhuiswezen en tientallen jaren is hij voorzitter van de Joodse Sector van de VVGZ – de Vereniging van Geestelijk Verzorgers in het Ziekenhuiswezen. Van deze beroepsvereniging heeft hij meer dan 15 jaar in het landelijke bestuur gezeten.

In het Sinai Centrum zelf is de rabbijn voorzitter van de Ethische Commissie. Deze commissie is, gezien het een psychiatrisch ziekenhuis betreft, een zeer belangwekkende en invloedrijke commissie. Rabbijn Jacobs is een specialist op het gebied van pastorale zorg, speciaal binnen de psychiatrie, met grote ervaring met slachtoffers van oorlog en geweld. Hij is zondermeer een ervaringsdeskundige in het tot steun zijn van en een bijdrage leveren aan genezing van mensen met een psychiatrisch defect of verstandelijke handicap. Recentelijk houdt hij namens het Sinai Centrum ook in het buitenland lezingen over de rol van de geestelijk verzorger binnen de psychiatrie, waarbij de integratie van de geestelijk verzorger / rabbijn binnen de ziekenhuissetting voorop staat. Aan de universiteiten van Nijmegen en Leiden heeft hij gedoceerd voor de Vakgroep Godsdienstwetenschappen. Aan diverse vakinhoudelijke publicaties heeft hij belangrijke bijdragen geleverd, onder andere aan het “handboek voor geestelijke verzorging”. De rabbijn is de mening toegedaan, en vanuit die benadering oefent hij zijn ambt uit, dat psychiater, klinisch psycholoog, maatschappelijk werker en geestelijk verzorger (rabbijn) ieder vanuit zijn eigen vakgebied met zijn eigen instrumentarium een bijdrage levert aan het welzijn van de patiënt. Uiteraard is kennis van elkaars vakgebied een must, maar met behoud van de “eigen identiteit” en de eigen specifieke benadering.

Inmiddels is Jacobs vaste commentator geworden (voor de zondagen) van het programma van de EO op Radio 1: Dit is de Dag. Regelmatig wordt hij ook gevraagd om met Europarlementariërs of nationale politici te spreken opkomend antisemitisme, ritueel slachten en besnijdenis. 

Binyomin Jacobs boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Binyomin Jacobs.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Binyomin Jacobs, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Binyomin Jacobs en de eventuele overige kosten om een optreden van Binyomin Jacobs mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Binyomin Jacobs.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Binyomin Jacobs. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Binyomin Jacobs checken, een gratis optie plaatsen op Binyomin Jacobs en de boeking(en) van Binyomin Jacobs voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Binyomin Jacobs, BOEKINGSBUREAU Binyomin Jacobs, BOEKINGSBURO Binyomin Jacobs, ENTERTAINMENTBUREAU Binyomin Jacobs, ENTERTAINMENTBURO Binyomin Jacobs, ARTIESTENBUREAU Binyomin Jacobs, BOEKINGSKANTOOR Binyomin Jacobs, IMPRESARIAAT Binyomin Jacobs, MUZIEKBURO Binyomin Jacobs, MUZIEKBUREAU Binyomin Jacobs, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Binyomin Jacobs, ARTIESTENBOEKINGSBURO Binyomin Jacobs, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Binyomin Jacobs.

 

Offerte Binyomin Jacobs aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag