Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Arita Baaijens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Arita Baaijens boeken?

drs. Arita Baaijens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Arita Baaijens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Arita Baaijens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Arita Baaijens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Arita Baaijens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Arita Baaijens

Organisaties kunnen inspiratie putten uit de overlevingsstrategie van de woestijnreizigster.
Drs. Arita Baaijens is bioloog, schrijfster en een met prijzen onderscheiden ontdekkingsreizigster. Zij is lid van de Royal Geographical Society en de Explorersclub. Zij ontving de internationale Women of Discovery 2014 award en de Traveler of the Year 2014 award (Spaanse Geografische Sociëteit). Baaijens studeerde biologie aan de Vrije Universiteit, werkte als milieubioloog en koos na zeven jaar voor een avontuurlijk bestaan als ontdekkingsreizigster. Zij doet bij voorkeur dingen waartoe ze zichzelf niet in staat acht en leidde tientallen expedities. Zo bereisde ze als enige Westerse vrouw in haar eentje en met kamelen de Sahara. De zelfgezochte eenzaamheid en ook het contact met nomaden in Soedan veranderden niet alleen haar kijken op het leven, het deed haar ook beseffen dat een op zichzelf teruggeworpen mens over grote veerkracht en ongekende mogelijkheden blijkt te beschikken: Als opgeven geen optie is, vormen een open geest, creativiteit en nieuwsgierigheid de sleutel tot succes in een omgeving gekenmerkt door gevaren en onzekerheden. Tegenwoordig reist de ontdekkingsreizigster te paard door Siberië, waar zij het legendarische Shambhala zocht en vond. Als eerste in de moderne geschiedenis omcirkelde zij te paard het Altai gebergte, een tocht van 1500 km door vier landen in het hart van Azië. Onderweg onderzocht zij niet alleen de fysieke omgeving, maar bestudeerde ook de werking van landschap op de geest. Exploratie in het kwadraat. Wat uw organisatie kan leren van een ontdekkingsreiziger:Tijdens presentaties en workshops worden verrassende dwarsverbanden gelegd tussen ontdekkingsreizen en de soms weerbarstige praktijk van een organisatie in verandering. Daarbij maakt Arita Baaijens gebruik van de nieuwste inzichten op het gebied van deep survival, overleven in noodsituaties. Wie overleeft en wie niet? De sleutel ligt in de geest. Verander je mind set en reik naar de sterren. Arita Baaijens helpt weerstand en doemdenken omzetten in nieuwsgierigheid. Natuurlijk is veranderen lastig, maar onbekend gebied betreden boort ook creativiteit en onvermoede talenten aan.Arita Baaijens is regelmatig te gast bij organisaties die in een moeilijke fase verkeren. Haar optreden aan het begin van een studiedag, samenkomst of brainstormsessie werkt – letterlijk – ontwapenend. Gedachten als ‘Gaat ons toch niet lukken’ en ‘Wat heeft de directie nu weer bedacht?’ krijgen geen kans na de wervelende en met humor gebrachte presentatie. Toehoorders raken in de ban van het uitzonderlijke verhaal en ontdekken gaandeweg dwarsverbanden met hun eigen situatie. Daarna vormen de slachtofferrol of doemdenken geen optie meer.Arita Baaijens schrijft boeken. Het boek Desert Songs werd door boekhandelaren gekozen tot reisboek van het jaar 2008. Zij publiceert reportages in onder meer Vrij Nederland, NRC Handelsblad en Opzij. Zomer 2015 verschijnt haar boek Zoektocht naar het paradijs bij Atlas Contact.

drs. Arita Baaijens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Arita Baaijens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Arita Baaijens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Arita Baaijens en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Arita Baaijens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Arita Baaijens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Arita Baaijens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Arita Baaijens checken, een gratis optie plaatsen op drs. Arita Baaijens en de boeking(en) van drs. Arita Baaijens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Arita Baaijens, BOEKINGSBUREAU drs. Arita Baaijens, BOEKINGSBURO drs. Arita Baaijens, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Arita Baaijens, ENTERTAINMENTBURO drs. Arita Baaijens, ARTIESTENBUREAU drs. Arita Baaijens, BOEKINGSKANTOOR drs. Arita Baaijens, IMPRESARIAAT drs. Arita Baaijens, MUZIEKBURO drs. Arita Baaijens, MUZIEKBUREAU drs. Arita Baaijens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Arita Baaijens, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Arita Baaijens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Arita Baaijens.

 

Offerte drs. Arita Baaijens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag