Eigenschappen Olaf-Marijn de Leur boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Olaf-Marijn de Leur boeken?

Olaf-Marijn de Leur boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Olaf-Marijn de Leur.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Olaf-Marijn de Leur.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Olaf-Marijn de Leur ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Olaf-Marijn de Leur plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Olaf-Marijn de Leur

“Werkelijk gelukkig worden door naar je eigen hart te luisteren, en er vervolgens naar te handelen”

De Basis:

Olaf-Marijn de Leur begint zijn loopbaan in 1983 in het bedrijfsleven, en maakt voorspoedig carrière door bij een van ’s werelds beste bedrijven, BMW.

Hij is succesvol in de verkoop, en wordt een paar jaar later verkooptrainer bij de Nederlandse importeur. Ook daarin wordt hij spoedig succesvol; weer drie jaar later krijgt hij een internationale baan op het hoofdkantoor van BMW in München, waar hij verantwoordelijk werd voor de wereldwijde product-marketingtraining.

Deze achtergrond, jarenlang werken bij een onderneming die zich in alle opzichten mag rekenen tot de absolute wereldtop, hebben hem zonder meer gevormd als het gaat om hoge kwaliteit, inzicht in ‘denken vanuit de klant’ en vakmanschap.

Bovendien leert hier hij het vak presenteren en modereren tot in de puntjes en doet dit veelvuldig, zowel voor kleine als grote, internationale, groepen.

Hij is in deze periode o.a. verantwoordelijk voor introducties van nieuwe modellen voor de gehele dealerorganisatie in het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, en delen van Oost-Europa.

Inzicht:

Gaandeweg zijn loopbaan kwam de vraag ‘hoe wordt een mens werkelijk gelukkig?’ steeds verder naar boven. Na gedegen en diepgaand zelfonderzoek blijkt voor hem dat dit is gelegen in ‘naar je eigen hart te luisteren, en er vervolgens naar te handelen’. Het klinkt simpel, maar het ook daadwerkelijk doen vergt moed, doorzettingsvermogen, vertrouwen en durf! Dit inzicht resulteerde in een ommekeer: In 1997 start hij in Denemarken zijn eigen onderneming, samen met zijn zakenpartner Eva Brinch. ‘Dammegaarden’ biedt een plaats voor mensen die bezig zijn met hun eigen ontwikkeling en bewustwording.

Er vinden zowel groepstrainingen als individuele sessies plaats, voor zowel particulieren als ook, en in toenemende mate, deelnemers uit het bedrijfsleven.

Sinds 2000 woont Olaf-Marijn de Leur weer in Nederland en is nog steeds mede-eigenaar van Dammegaarden, maar heeft de dagelijkse leiding overgedragen.

Transformatie:

In 2002 wordt bij hem een bijzondere vorm van Leukemie geconstateerd. Na een kortstondige schok, komt bij hem de vraag naar boven wat voor hem het ‘geschenk’ is in deze ‘boodschap’.

Om te beginnen noemt hij deze levensbedreigende ziekte vrijwel vanaf het begin ‘proces’. En proces betekent: vooruitgang!

“Diep in ieder mens schuilt het ‘oer vertrouwen’, maar hoe kom je daar bíj”?, zegt hij in een van de artikelen die over hem en dit proces zijn verschenen.

In 2004 wordt hij d.m.v. zware chemo kuren en ‘Total-Body bestraling’ voorbereid op een beenmergtransplantatie, een van de zwaarste ingrepen die een mens kan ondergaan, die hij in september van dat jaar ondergaat. Alles lijkt daarna goed te gaan, maar toch krijgt hij twee jaar later te kampen met recidive. Zijn ‘proces’ zal uiteindelijk vijf jaar duren.

“Deze periode heeft mij getransformeerd, ik ben dankbaar voor wat mij is overkomen”, is een andere, opmerkelijke, uitspraak van hem, die hij altijd en oprecht bezigt als het onderwerp ter sprake komt.

Ook schreef hij in deze periode zijn eerste roman, ‘Anna Thora’. (ISBN 905179391X). Direct na verschijning (11/2006) wint zijn boek direct twee prijzen, voor het beste verhaal en de mooiste omslag. Het boek gaat noch over hem zelf, noch over kanker, maar handelt over ‘hoeveel een mens kan verdragen’. Een roman vol emotie, diepgravend én spannend! Het is zijn onvoorwaardelijke missie om mede via de verkoop van deze roman geld binnen te halen voor preventief Kankeronderzoek. De helft van de royalty’s staat hij daarom af voor dit goede doel.

Is het schrijven van zijn succesvolle roman nog ‘de beweging naar binnen’, zijn One-Man-Show ‘Op eigen Kracht’ waarvan in juni 2008 de première plaatsvindt, is ‘de beweging naar buiten’.

Op 26 september 2008 wijdt de Tv-show van Ivo Niehe i.s.m. de Sponsor Bingo Loterij een portret aan hem.

Hieronder een greep uit Thema’s en Onderwerpen die hij voor de meest uiteenlopende doelgroepen kan presenteren, in één uur, een paar uur of gedurende een hele dag:

Transformatie

De kracht in uzelf

‘Over-Winnen

Hoe tegenslag om te buigen in iets positiefs?

Hoe behoud ik overzicht in een moeilijke periode?

Geduld en Vertrouwen onontbeerlijk op het levenspad, maar hoe houd ik Vertrouwen?

Deze lijst kan nog worden aangevuld met andere onderwerpen die hier raakvlakken mee hebben.

Uiteraard worden deze onderwerpen desgewenst ‘vervlochten’ met het onderwerp dat de opdrachtgever als hoofdthema gebruikt, en is altijd gericht op de desbetreffende doelgroep.

Ook kunt u Olaf-Marijn de Leur inzetten voor (Internationale) Dagvoorzitterschappen, Productpresentaties, Kick-Off meetings, of als moderator van uw (Bedrijfs)incentive. Naast zijn moedertaal, Nederlands, spreekt hij tevens vloeiend Engels en Duits.

Olaf-Marijn de Leur boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Olaf-Marijn de Leur.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Olaf-Marijn de Leur, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Olaf-Marijn de Leur en de eventuele overige kosten om een optreden van Olaf-Marijn de Leur mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Olaf-Marijn de Leur.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Olaf-Marijn de Leur. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Olaf-Marijn de Leur checken, een gratis optie plaatsen op Olaf-Marijn de Leur en de boeking(en) van Olaf-Marijn de Leur voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Olaf-Marijn de Leur, BOEKINGSBUREAU Olaf-Marijn de Leur, BOEKINGSBURO Olaf-Marijn de Leur, ENTERTAINMENTBUREAU Olaf-Marijn de Leur, ENTERTAINMENTBURO Olaf-Marijn de Leur, ARTIESTENBUREAU Olaf-Marijn de Leur, BOEKINGSKANTOOR Olaf-Marijn de Leur, IMPRESARIAAT Olaf-Marijn de Leur, MUZIEKBURO Olaf-Marijn de Leur, MUZIEKBUREAU Olaf-Marijn de Leur, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Olaf-Marijn de Leur, ARTIESTENBOEKINGSBURO Olaf-Marijn de Leur, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Olaf-Marijn de Leur.

 

Offerte Olaf-Marijn de Leur aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag