Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Ben van der Burg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ben van der Burg boeken?

Ben van der Burg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ben van der Burg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ben van der Burg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ben van der Burg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ben van der Burg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ben van der Burg

Specialist op het gebied van mobiele toepassingen

Ben van der Burg was in zijn jonge jaren professional schaatser, hij werd ooit tweede op het wereldkampioenschap van 1990, achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp.

Na een blessure ging hij Nederlandse Taal- en Letterkunde studeren. Hij begon ook radio- en tvprogramma’s te maken en columns te schrijven. Vanaf 2000 werkte hij voor Vodafone in Nederland en Japan onder andere als Content Manager. Ondertussen deed hij zijn MBA op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vanaf 2006 was Van der Burg werkzaam voor WebAds Interactive als Product Director. Hij hield zich bezig met de manier waarop uitgevers de waarde van hun producties kunnen kapitaliseren.

Vanaf maart 2010 werkt hij bij Triple IT als Commercieel Directeur. Triple IT is marktleider in mobiele streaming services en levert producten en diensten voor alle relevante platformen, waaronder internet, mobiel en IPTV. Daarnaast is hij mede eigenaar van de startups Repudo en Slidejockey en schuift hij regelmatig aan bij BNR nieuwsradio.

Ben van der Burg probeert zijn hele leven al het onmogelijke mogelijk te maken. Dat begon met het neerzetten van onmogelijke schaatstijden; dat doet hij nu door de wereld kennis te laten nemen van ogenschijnlijk onmogelijke digitale innovaties.

Hij spreekt over Online Business Modellen, Innovatie, (Mobile) Advertising en Interactive Marketing. Op verzoek verbindt hij deze onderwerpen met sport en presteren.

 

Ben van der Burg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ben van der Burg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ben van der Burg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ben van der Burg en de eventuele overige kosten om een optreden van Ben van der Burg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ben van der Burg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ben van der Burg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ben van der Burg checken, een gratis optie plaatsen op Ben van der Burg en de boeking(en) van Ben van der Burg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ben van der Burg, BOEKINGSBUREAU Ben van der Burg, BOEKINGSBURO Ben van der Burg, ENTERTAINMENTBUREAU Ben van der Burg, ENTERTAINMENTBURO Ben van der Burg, ARTIESTENBUREAU Ben van der Burg, BOEKINGSKANTOOR Ben van der Burg, IMPRESARIAAT Ben van der Burg, MUZIEKBURO Ben van der Burg, MUZIEKBUREAU Ben van der Burg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ben van der Burg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ben van der Burg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ben van der Burg.

 

Offerte Ben van der Burg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag