Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eveline van Beek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eveline van Beek boeken?

Eveline van Beek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eveline van Beek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eveline van Beek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eveline van Beek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eveline van Beek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eveline van Beek

Bevlogen strateeg met een passie voor de zorg; Alumna Nationale DenkTank

Eveline van Beek heeft een achtergrond in de bioinformatica en de economie. Tijdens haar werk voor de Nationale DenkTank in 2006 werd zij gegrepen door de gezondheidszorg en is sindsdien als management en strategie consultant actief in binnen- en buitenland. Eveline is een gedreven professional met passie voor haar werk. Ze is er van overtuigd dat het in de zorg beter, efficiënter en transparanter kan. Gedurende haar carrière heeft Eveline al meer dan 50 zorginstellingen, zorgverzekeraars en overheidsinstanties begeleid in strategische visievorming en verandertrajecten. Daarnaast heeft ze al ruim 30 medische teams in pressure cooker workshops geholpen nieuwe zorgprocessen te ontwerpen met een verbetering van de kwaliteit en doorstroom als resultaat.

Eveline wordt in het veld gezien als energieke, authentieke en intelligente adviseur die goed de verbindingen weet te leggen tussen theorie en praktijk. Moeilijke discussies met hoogopgeleide professionals en bestuurders gaat zij niet uit de weg. Als expert op het gebied van zorgstrategieën is Eveline al een aantal keer aangetreden als spreker op congressen en heeft zij ook een aantal artikelen en publicaties in vakbladen en nationale nieuwsbladen op haar naam staan.

Op dit moment werkt Eveline als senior manager bij KPMG Plexus – een afdeling binnen KPMG die zich volledig richt op advisering in de gezondheidszorg. Hier heeft zij, onder andere, samengewerkt met voormalig minister Wouter Bos, nu voorzitter raad van bestuur van het VUmc. Binnen haar portfolio vallen de samenwerkings- en fusietrajecten van ziekenhuizen, het opzetten van kwaliteitsystemen en het ontwerpen en uitrollen van benchmark producten. Eveline besteedt ongeveer de helft van haar tijd aan projecten in Nederland en de andere helft van haar tijd aan werk in het Verenigd Koninkrijk. 

Eveline is aangesloten bij het alumninetwerk van Stichting de Nationale DenkTank

Alumni van de jaarlijks wisselende Nationale DenkTank zijn jonge, slimme mensen met veel energie die graag een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. De alumni komen vanuit uiteenlopende disciplines en belanden na hun studie in de wetenschap, het bedrijfsleven, de overheid of de non-profit sector.

Voor deelname aan de Nationale DenkTank worden mensen geselecteerd op basis van maatschappelijke betrokkenheid, academische excellentie, initiatief, buiten de eigen kaders kunnen denken, probleemoplossend vermogen, samenwerking en motivatie.

De deelnemers worden na het spreken van honderden experts gedurende de Nationale DenkTank zelf specialisten op de inhoud van het thema van hun jaar (zie kader voor overzicht thema’s door de jaren heen). Daarnaast worden de deelnemers tijdens het programma getraind in het geven van presentaties aan grote groepen en het begeleiden van workshops en discussies.

Eveline van Beek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eveline van Beek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eveline van Beek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eveline van Beek en de eventuele overige kosten om een optreden van Eveline van Beek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eveline van Beek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eveline van Beek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eveline van Beek checken, een gratis optie plaatsen op Eveline van Beek en de boeking(en) van Eveline van Beek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eveline van Beek, BOEKINGSBUREAU Eveline van Beek, BOEKINGSBURO Eveline van Beek, ENTERTAINMENTBUREAU Eveline van Beek, ENTERTAINMENTBURO Eveline van Beek, ARTIESTENBUREAU Eveline van Beek, BOEKINGSKANTOOR Eveline van Beek, IMPRESARIAAT Eveline van Beek, MUZIEKBURO Eveline van Beek, MUZIEKBUREAU Eveline van Beek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eveline van Beek, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eveline van Beek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eveline van Beek.

 

Offerte Eveline van Beek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag