Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Pieter Monsma boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Pieter Monsma boeken?

Pieter Monsma boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pieter Monsma.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pieter Monsma.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pieter Monsma ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pieter Monsma plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Pieter Monsma

Passieman uit de Polder

Verhogen van prestaties en plezier door de Passie te Preken:

Een gedreven, bevlogen passievolle spreker. Inspireert zalen, bedrijven, en personen tot betere (commerciële) prestaties en plezier.

Oorsprong:

Geboren in Friesland. Als klein jongetje al diskjockey en daarnaast altijd geweten dat hij boer zou worden, omdat er een boerderij in de familie zat. Dat bleek uiteindelijk toch iets anders te zijn. In zijn hart was hij geen boer. Na 10 jaar boer geweest te zijn in de Noordoostpolder vond hij zijn ware passie. Na een training van de goeroe Tony Robbins gevolgd te hebben wist hij het zeker, ipv bieten en aardappels te laten groeien wil hij mensen laten groeien! Dat deed hij natuurlijk al als diskjockey, en daarna heel succesvol binnen een grote multinational waar hij als Marketing Director de organisatie leidde. In de financiële sector heeft hij een succesvol assurantiekantoor opgezet en verkocht. Ondertussen belegt hij in vastgoed en runt een organisatiebureau die wereld sprekers naar Nederland brengt. Zijn grootste Passie (naast zijn familie): Zelf op het podium mensen inspireren!

Passieman uit de Polder: Zaaien, Groeien en Bloeien:

Niet de trekker maar het podium daar hoort Pieter. Mensen daarvandaan laten groeien door Passie, PASSIE is dan ook zijn onderwerp geworden. “De Passieman uit de polder”. Zo werd hij eens genoemd en dat is precies zoals het is. Want met Passie uit de polder brengt Pieter op een geheel eigen (boeren)stijl, met letterlijk de klompen in de klei en vooral met heel veel passie zijn gedreven visie op het leven en werken vanuit Passie. Passie is de oorsprong van groei. De energie van de mens en de plezier factor van het leven en het werken. Pieter kan de passie bij mensen terugbrengen en/of verhogen. Prestaties en Plezier gaan direct omhoog. Commercieel een topper.

Entertrainment:

Iemand die uit onvoorziene hoek ineens een publiek kan roeren en beroeren. Mensen genieten van zijn enthousiasme en inspiratie. Hij leidt zalen uit intuïtie en de kennis van het bewustzijn en onderbewustzijn dit doet hij met “entertrainment”. Een congruente persoonlijkheid die geeft om de mensen die hij traint en coacht. Vanuit een immense levenservaring. Een spreker en inspirator die persoonlijk is en je in het hart raakt met een eigen inzicht van menselijkheid. Self made ondernemer die wars is van gestelde regels en scripts, en niet uit een boekje leeft maar het boek zelf schrijft. Het leven is voor hem verrassend waardoor er altijd spanning en groei ontstaat. Groei die hij wil delen, bij jou als persoon die jij weer door kunt geven in je directe omgeving. “Ik zou willen dat iedereen geïnspireerd vanuit zijn eigen passie en talenten leeft en daarmee ook direct en indirect het leven om zich heen positief beïnvloedt”. Uiteindelijk blijft hij altijd toch die boer uit de polder met zijn motto: “Eerst zaaien, dan groeien voordat je samen gaat bloeien”.

Pieter Monsma boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pieter Monsma.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pieter Monsma, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pieter Monsma en de eventuele overige kosten om een optreden van Pieter Monsma mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pieter Monsma.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pieter Monsma. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pieter Monsma checken, een gratis optie plaatsen op Pieter Monsma en de boeking(en) van Pieter Monsma voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Pieter Monsma, BOEKINGSBUREAU Pieter Monsma, BOEKINGSBURO Pieter Monsma, ENTERTAINMENTBUREAU Pieter Monsma, ENTERTAINMENTBURO Pieter Monsma, ARTIESTENBUREAU Pieter Monsma, BOEKINGSKANTOOR Pieter Monsma, IMPRESARIAAT Pieter Monsma, MUZIEKBURO Pieter Monsma, MUZIEKBUREAU Pieter Monsma, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Pieter Monsma, ARTIESTENBOEKINGSBURO Pieter Monsma, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Pieter Monsma.

 

Offerte Pieter Monsma aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag