Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Elfried Klarenbeek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Elfried Klarenbeek boeken?

Elfried Klarenbeek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Elfried Klarenbeek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Elfried Klarenbeek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Elfried Klarenbeek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Elfried Klarenbeek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Elfried Klarenbeek

Radicale vernieuwer met digitaal bloed
Elfried Klarenbeek is gepassioneerd vernieuwer. Hij beweegt zich op het kruispunt van mensen, technologie en business. Hij observeert, denkt, adviseert en onderneemt. Elfried heeft ruime ervaring als primus inter pares in multidisciplinaire teams die vernieuwende digitale producten en diensten creëren. Dit doet hij in opdracht van grote ondernemingen, maar ook als medeoprichter van nieuwe bedrijven zoals de zeer succesvolle startup harver.com. Harver maakt game changing HR applicaties die ver over de landsgrenzen verkocht worden.Een terugkerend thema in Elfried’s werk is hoe organisaties de kracht van technologie en big-data en kunnen gebruiken om mensen werkelijk centraal te stellen. Hoe co-creatie met medewerkers veelal de sleutel blijkt om gezamenlijk tot echt vernieuwende concepten te komen. Hoe samen werken en plezier hand in hand kunnen gaan. En welke gedaante vernieuwend leiderschap aan dient te nemen om de toekomst met vertrouwen tegemoet te kunnen treden.Elfried prikkelt en zet aan tot denken. Hij heeft een eigen bevlogen en visuele stijl van presenteren. Hij vertelt wervelende verhalen met een pakkende inhoud en in een hoog tempo weet hij het publiek op het puntje van de stoel te krijgen. Zijn lezing kan in overleg uiteraard worden aangepast aan uw bedrijf of sector.

Elfried Klarenbeek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Elfried Klarenbeek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Elfried Klarenbeek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Elfried Klarenbeek en de eventuele overige kosten om een optreden van Elfried Klarenbeek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Elfried Klarenbeek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Elfried Klarenbeek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Elfried Klarenbeek checken, een gratis optie plaatsen op Elfried Klarenbeek en de boeking(en) van Elfried Klarenbeek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Elfried Klarenbeek, BOEKINGSBUREAU Elfried Klarenbeek, BOEKINGSBURO Elfried Klarenbeek, ENTERTAINMENTBUREAU Elfried Klarenbeek, ENTERTAINMENTBURO Elfried Klarenbeek, ARTIESTENBUREAU Elfried Klarenbeek, BOEKINGSKANTOOR Elfried Klarenbeek, IMPRESARIAAT Elfried Klarenbeek, MUZIEKBURO Elfried Klarenbeek, MUZIEKBUREAU Elfried Klarenbeek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Elfried Klarenbeek, ARTIESTENBOEKINGSBURO Elfried Klarenbeek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Elfried Klarenbeek.

 

Offerte Elfried Klarenbeek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag