Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Jacqueline Cramer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Jacqueline Cramer boeken?

dr. Jacqueline Cramer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Jacqueline Cramer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Jacqueline Cramer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Jacqueline Cramer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Jacqueline Cramer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Jacqueline Cramer

Een schoner milieu
Dr. Jacqueline Cramer studeerde in 1976 af als biologe aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna was zij als medewerkster verbonden aan de Universiteit van Amsterdam (bij respectievelijk de afdeling Biologie en Samenleving en de Vakgroep Wetenschapsdynamica).  In 1987 promoveerde ze tot doctor in de natuurwetenschappen op het proefschrift ‘Mission-orientation in ecology: the case of Dutch fresh-water ecology’. Tijdens haar werk als universitair docent was Cramer lid van de faculteitsraad bij de faculteit biologie en van het bestuur van de wetenschapswinkel van de UvA (tussen 1977 en 1982). Twee jaar later trad Cramer in dienst bij TNO- Studiecentrum voor Technologie en Beleid als senior adviseur op het gebied van milieu, technologie en beleid. In 1999 startte ze haar eigen zelfstandig adviesbureau, dat het bedrijfsleven adviseerde op het gebied van duurzaam ondernemen.Sinds oktober 2010 is ze hoogleraar Duurzaam Innoveren aan de faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht.  Daarvoor was ze achtereenvolgens hoogleraar milieumanagement in organisaties aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, Capaciteitsgroep Milieukunde, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Brabant en bijzonder hoogleraar milieukunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft vele nevenfuncties gehad, waaronder kroonlid van de Sociaal Economische Raad en diverse commissariaten.Per 1 januari is ze benoemd tot directeur van het Utrechtse Centrum voor Aarde en Duurzaamheid.Cramer maakt zich al haar leven lang hard voor een beter milieu. In de jaren tachtig als milieuactivist, later als wetenschapper, en van 2007 tot 2010 als minister van VROM. Voor een schoner milieu is het volgens haar noodzaak dat bedrijven hun productieprocessen en producten aanpassen.Cramer heeft als belangrijkste ambitie voor de komende jaren “dat we duurzamer gaan produceren en consumeren en verrommeling van onze leefomgeving tegengaan.”

dr. Jacqueline Cramer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Jacqueline Cramer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Jacqueline Cramer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Jacqueline Cramer en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Jacqueline Cramer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Jacqueline Cramer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Jacqueline Cramer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Jacqueline Cramer checken, een gratis optie plaatsen op dr. Jacqueline Cramer en de boeking(en) van dr. Jacqueline Cramer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Jacqueline Cramer, BOEKINGSBUREAU dr. Jacqueline Cramer, BOEKINGSBURO dr. Jacqueline Cramer, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Jacqueline Cramer, ENTERTAINMENTBURO dr. Jacqueline Cramer, ARTIESTENBUREAU dr. Jacqueline Cramer, BOEKINGSKANTOOR dr. Jacqueline Cramer, IMPRESARIAAT dr. Jacqueline Cramer, MUZIEKBURO dr. Jacqueline Cramer, MUZIEKBUREAU dr. Jacqueline Cramer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Jacqueline Cramer, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Jacqueline Cramer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Jacqueline Cramer.

 

Offerte dr. Jacqueline Cramer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag