Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bert Flierman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bert Flierman boeken?

Bert Flierman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bert Flierman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bert Flierman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bert Flierman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bert Flierman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bert Flierman

Inspirator die gelooft in de dialoog en klantwaarde
Bert Flierman: een inspirator die gelooft in de dialoog en klantwaarde. Verbindt organisaties met belevingswereld van hun klant zodat dit leidt tot wederzijds voordeel. ‘Wie is je klant, hoe ziet hij er uit, waar woont hij, waar ligt hij wakker van? Beschrijf hem eens, teken hem eens voor me. Waarom is je klant, klant bij jou? Wat doe jij zo uniek dat je in staat bent op een duurzame manier klanten aan je te binden?’ Vragen die Bert Flierman (1969), marketeer in hart en nieren, vaak als eerste stelt wanneer hij bij een bedrijf binnenkomt. En het onthutsende antwoord is vaak dat men geen idee heeft. Bert Flierman wordt vaak gevraagd als adviseur bij strategische trajecten en heroriëntaties en verzorgt als gastdocent regelmatig colleges over klantwaarde, dialogische marketing en klantgerichtheid (‘wat iets anders is dan klantgezwichtheid’) bij de RUG, NHL en Windesheim. Daarvoor heeft hij onder andere als consultant gewerkt bij Samhoud Dienstenmarketing, PuntEdu en Face Mediaprodukties.Bijna tien jaar geleden startte Bert het bedrijf Satori uit onvrede over de rol die marketing innam binnen organisaties. Zijn credo aan marketeers is nog steeds: stop met zenden! Mede door social media, een overkill aan reclame, programma’s als Keuringdienst van Waarde en een steeds kritisch wordende consument geloven consumenten je steeds minder. Het zenden is echter zo geworteld in ons denken dat ook organisatiesystemen daar volledig op zijn ingericht. Medewerkers worden opgeleid en getraind in de ‘zendendoctrine’ om op deze manier een imago rondom het merk te bouwen. Maar is de klant daarbij geholpen en wordt daarmee echt verbinding gemaakt met de klant? Bert gelooft in het maken van verbinding met de klant door het bouwen van klantwaarde. Klantwaarde is niet wat een organisatie in zijn product of dienst stopt, maar wat de klant er uithaalt. Op enthousiaste wijze en met herkenbare voorbeelden vertelt hij hoe een organisatie weer waardevol wordt voor zijn klanten waardoor de continuïteit én hun bestaansrecht gewaarborgd blijven.Bert analyseert scherp, is kritisch en innovatief en weet op een aansprekende manier zijn publiek te betrekken bij het onderwerp. De dialoog staat bij hem altijd centraal. Zijn presentaties, workshops en colleges zijn inspirerend, hebben soms een filosofische inslag en al luisterend krijg je als toehoorder sterk het gevoel dat er werk aan de winkel is!

Bert Flierman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bert Flierman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bert Flierman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bert Flierman en de eventuele overige kosten om een optreden van Bert Flierman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bert Flierman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bert Flierman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bert Flierman checken, een gratis optie plaatsen op Bert Flierman en de boeking(en) van Bert Flierman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bert Flierman, BOEKINGSBUREAU Bert Flierman, BOEKINGSBURO Bert Flierman, ENTERTAINMENTBUREAU Bert Flierman, ENTERTAINMENTBURO Bert Flierman, ARTIESTENBUREAU Bert Flierman, BOEKINGSKANTOOR Bert Flierman, IMPRESARIAAT Bert Flierman, MUZIEKBURO Bert Flierman, MUZIEKBUREAU Bert Flierman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bert Flierman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bert Flierman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bert Flierman.

 

Offerte Bert Flierman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag