Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Hans van Willigenburg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Hans van Willigenburg boeken?

drs. Hans van Willigenburg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Hans van Willigenburg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Hans van Willigenburg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Hans van Willigenburg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Hans van Willigenburg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Hans van Willigenburg

Journalist, columnist, radiopresentator, dichter en spreker

Drs. Hans van Willigenburg is journalist, columnist, radiopresentator, dichter en spreker. Hij schreef voor diverse kranten en tijdschriften artikelen, interviews, reportages, portretten en columns. Onder meer voor Quote, de Volkskrant, Trouw, Nieuwe Revu, Carp, Voetbal International, De Pers, De Groene Amsterdammer en HP/de Tijd. Ook is zijn stem regelmatig te horen op Radio Rijnmond, waar hij oude en nieuwe media tegen het licht houdt.

Hans is een nieuwsgierige generalist, die zich graag in het publiek beweegt, makkelijk discussies op gang brengt, het debat voortstuwt, standpunten helder samenvat en vanuit zijn langjarige journalistieke achtergrond interessante parallellen en voorbeelden inbrengt. Met zijn journalistieke instinct durft Hans ook door te drukken als het pijn gaat doen, indachtig het bekende adagium “no pain, no gain”.

Met zijn royale schrijfervaring is hij bovendien geschikt om via een krachtige tekst (column, gedicht, speech, jaarverslag, corporate story) nieuwe focus en inspiratie te geven.

Hans houdt van bedrijven en instellingen die iets te winnen hebben. Zijn optredens maken tongen los, geven stof tot nadenken en stimuleren de fantasie. Never a dull moment. “Een bedrijf of instelling zonder gezonde ideeënstrijd, is kwetsbaar en loopt al snel achter de feiten aan.”

drs. Hans van Willigenburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Hans van Willigenburg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Hans van Willigenburg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Hans van Willigenburg en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Hans van Willigenburg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Hans van Willigenburg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Hans van Willigenburg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Hans van Willigenburg checken, een gratis optie plaatsen op drs. Hans van Willigenburg en de boeking(en) van drs. Hans van Willigenburg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Hans van Willigenburg, BOEKINGSBUREAU drs. Hans van Willigenburg, BOEKINGSBURO drs. Hans van Willigenburg, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Hans van Willigenburg, ENTERTAINMENTBURO drs. Hans van Willigenburg, ARTIESTENBUREAU drs. Hans van Willigenburg, BOEKINGSKANTOOR drs. Hans van Willigenburg, IMPRESARIAAT drs. Hans van Willigenburg, MUZIEKBURO drs. Hans van Willigenburg, MUZIEKBUREAU drs. Hans van Willigenburg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Hans van Willigenburg, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Hans van Willigenburg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Hans van Willigenburg.

 

Offerte drs. Hans van Willigenburg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag