Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Farid Tabarki boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Farid Tabarki boeken?

Farid Tabarki boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Farid Tabarki.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Farid Tabarki.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Farid Tabarki ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Farid Tabarki plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Farid Tabarki

Trendwatcher of the Year 2012 – 2013
Farid Tabarki is de founding director van Studio Zeitgeist. Hij doet sinds 2000 onderzoek naar de (Europese) tijdgeest. Onderwerpen waar hij met zijn studio onderzoek naar doet en vele lezingen over geeft zijn onder meer: radicale decentralisatie, radicale transparantie en de opkomst van de vloeibare samenleving, economie en organisaties. Opgedane inzichten worden door de studio verwerkt tot concrete adviezen en projecten waar veel (internationaal opererende) organisaties hun voordeel mee doen. Farid heeft een wekelijkse column in Het Financieele Dagblad. Eerder dit jaar is zijn boek ‘Het Einde van het Midden – Wat een maatschappij van extremen betekent voor mens, bedrijf en politiek’ uitgekomen. In 2012 is hij uitgeroepen tot Trendwatcher of the Year 2012–2013. Hij presenteerde de tv-programma’s MTV Coolpolitics en Durf te denken: Van Socrates tot Sartre en is veelgevraagd keynote speaker, dagvoorzitter en gespreksleider. Volgens de Volkskrant is Farid een van de tweehonderd meest invloedrijke Nederlanders en een van de slechts drie dertigers op de lijst. Hij is onder andere voorzitter van de Raad van Toezicht van Het Nieuwe Instituut – architectuur, design, e-cultuur – en lid van het curatorium van De Baak. Ook was hij lid van Platform Onderwijs2032 dat op verzoek van het kabinet een advies over de toekomst van het funderend onderwijs heeft uitgebracht. Farid is ten slotte van plan alle landen in de wereld te bezoeken. Hij heeft er inmiddels 135 bezocht, dus met nog 63 te gaan is hij al op meer dan twee derde.

Farid Tabarki boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Farid Tabarki.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Farid Tabarki, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Farid Tabarki en de eventuele overige kosten om een optreden van Farid Tabarki mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Farid Tabarki.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Farid Tabarki. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Farid Tabarki checken, een gratis optie plaatsen op Farid Tabarki en de boeking(en) van Farid Tabarki voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Farid Tabarki, BOEKINGSBUREAU Farid Tabarki, BOEKINGSBURO Farid Tabarki, ENTERTAINMENTBUREAU Farid Tabarki, ENTERTAINMENTBURO Farid Tabarki, ARTIESTENBUREAU Farid Tabarki, BOEKINGSKANTOOR Farid Tabarki, IMPRESARIAAT Farid Tabarki, MUZIEKBURO Farid Tabarki, MUZIEKBUREAU Farid Tabarki, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Farid Tabarki, ARTIESTENBOEKINGSBURO Farid Tabarki, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Farid Tabarki.

 

Offerte Farid Tabarki aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag