Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Elizabeth Ebbink boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Elizabeth Ebbink boeken?

drs. Elizabeth Ebbink boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Elizabeth Ebbink.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Elizabeth Ebbink.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Elizabeth Ebbink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Elizabeth Ebbink plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Elizabeth Ebbink

Ik hoor het aan je stem

Elizabeth Ebbink weet de blik, of liever de oren, op een nieuwe manier te richten op de stemmen om ons heen. Sommige stemmen vinden we lekker, andere stemmen vinden we verschrikkelijk, omdat ze ons tegen de haren instrijken, door scherpte, of juist botheid, door te veel of te weinig pauzes, of door een accent. Mannen en vrouwen klinken verschillend, dat is evident. Maar waar zit dat verschil in? Vrouwen klinken steeds lager en mannen steeds hoger, hoe weten we toch altijd feilloos met wie we te maken hebben?

Het belang van de stem

Een goede stem bepaalt of je kan overtuigen en inspireren in meetings, betrouwbaar en zeker kan overkomen in klantcontacten, en een persoonlijke krachtige presence hebt. Met bewustzijn van de stemklank wordt de stem persoonlijker, en kan luider en verstaanbaarder klinken zonder hees te worden. Hiermee ontstaat een dieper contact met klanten, meer commitment in leiderschap, meer onderling vertrouwen in gesprekken, en ook wint de spreker aan duidelijkheid en overtuigingskracht in presentaties. Elizabeth Ebbink vertelt hoe je verstaanbaar bent zonder opdringerig te klinken. Hoe je je invloed vergroot als vrouw in een mannenomgeving. Hoe je bescheiden kunt zijn en toch je stem laten horen. Hoe je in de eerste twintig telefoonseconden een goed contact met de beller maakt.

‘Ik hoor het aan je stem’

Zo heet het boek van ELizabeth Ebbink (2011, Nieuw Amsterdam). Hierin is aandacht voor stemtechniek en voor hoe de stem de image van bekende Nederlanders bepaalt. Het staat vol tips en tricks over commitment, inspiratie en overtuigingskracht, met tal van voorbeelden van stemmen uit de media.

‘Zo is mijn stem nu eenmaal’

Het is frappant hoeveel mogelijkheden stemmen hebben, en hoe weinig we er gebruik van maken. Dat is te wijten aan de macht der gewoonte. Maar ook aan onze visie op onszelf, want je klinkt zoals je denkt dat je bent. Iedereen kan alles uitdrukken. Je stem is het mooiste instrument dat er is. Maak er gebruik van.

Elizabeth Ebbink

Elizabeth is psycholoog en operazangeres, ze heeft tien jaar gezongen bij De Nederandse Opera als sopraan en ze heeft twintig jaar zangles gegeven. Dit heeft haar een grote doorvoelde techniek voor de spreekstem opgeleverd, die nu haar vruchten afwerpt. Met tien jaar ervaring als stemtrainer heeft ze een methode ontwikkeld die steeds sneller steeds groter resultaat geeft, zowel in trainingen als in individuele coaching.

drs. Elizabeth Ebbink boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Elizabeth Ebbink.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Elizabeth Ebbink, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Elizabeth Ebbink en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Elizabeth Ebbink mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Elizabeth Ebbink.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Elizabeth Ebbink. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Elizabeth Ebbink checken, een gratis optie plaatsen op drs. Elizabeth Ebbink en de boeking(en) van drs. Elizabeth Ebbink voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Elizabeth Ebbink, BOEKINGSBUREAU drs. Elizabeth Ebbink, BOEKINGSBURO drs. Elizabeth Ebbink, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Elizabeth Ebbink, ENTERTAINMENTBURO drs. Elizabeth Ebbink, ARTIESTENBUREAU drs. Elizabeth Ebbink, BOEKINGSKANTOOR drs. Elizabeth Ebbink, IMPRESARIAAT drs. Elizabeth Ebbink, MUZIEKBURO drs. Elizabeth Ebbink, MUZIEKBUREAU drs. Elizabeth Ebbink, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Elizabeth Ebbink, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Elizabeth Ebbink, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Elizabeth Ebbink.

 

Offerte drs. Elizabeth Ebbink aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag