Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Annemijn Birnie boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Annemijn Birnie boeken?

Annemijn Birnie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Annemijn Birnie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Annemijn Birnie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Annemijn Birnie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Annemijn Birnie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Annemijn Birnie

Beeldende kunst als metafoor voor verandering en ontwikkeling

“Tot uitdrukking brengen wat er in ons leeft en het feit dat wij onszelf kunnen herkennen in het werk van de ander is zo’n fijn en simpel aspect van werken met kunst in begeleidingswerk. De kunst geeft toegang tot zowel de rauwheid als de schoonheid van ons bestaan en nodigt ons uit deze beide te integreren.”

Annemijn Birnie (1973) behaalde in 2000 haar eerstegraads bevoegdheid tot docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Zij doceerde en ontwierp leerplannen voor de kunstvakken in het basis- onderwijs. Daarnaast schoolde zij zich als therapeut en trainer bij het Instituut Emotioneel lichaamswerk, Landmark Education en Phoenix Opleidingen, en verdiepte zij zich in de antroposofie en de fenomenologie. Zij werkt als psychosociaal en creatief therapeut in haar eigen praktijk.

Annemijn Birnie heeft samen met Mirjam Dirkx ‘De muzen aan het Woord’ opgericht. Zij geven lezingen op symposia, congressen en bedrijven waarbij zij kunst als metafoor inzetten. Daarnaast scholen ze ervaren coaches, therapeuten en trainers in het werken met kunst. Zowel Annemijn als Mirjam hebben veel ervaring in het ontwikkelen en aanbieden van programma’s en trajecten rondom (persoonlijk) leiderschap en teamontwikkeling, en zijn hier ook voor in te huren.

Annemijn Birnie boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Annemijn Birnie.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Annemijn Birnie, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Annemijn Birnie en de eventuele overige kosten om een optreden van Annemijn Birnie mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Annemijn Birnie.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Annemijn Birnie. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Annemijn Birnie checken, een gratis optie plaatsen op Annemijn Birnie en de boeking(en) van Annemijn Birnie voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Annemijn Birnie, BOEKINGSBUREAU Annemijn Birnie, BOEKINGSBURO Annemijn Birnie, ENTERTAINMENTBUREAU Annemijn Birnie, ENTERTAINMENTBURO Annemijn Birnie, ARTIESTENBUREAU Annemijn Birnie, BOEKINGSKANTOOR Annemijn Birnie, IMPRESARIAAT Annemijn Birnie, MUZIEKBURO Annemijn Birnie, MUZIEKBUREAU Annemijn Birnie, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Annemijn Birnie, ARTIESTENBOEKINGSBURO Annemijn Birnie, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Annemijn Birnie.

 

Offerte Annemijn Birnie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag