Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen De muzen aan het woord boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

De muzen aan het woord boeken?

De muzen aan het woord boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De muzen aan het woord.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De muzen aan het woord.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De muzen aan het woord ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De muzen aan het woord plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De muzen aan het woord

Kunst als metafoor voor verandering en ontwikkeling

‘’ Het doel van de kunst is niet het uiterlijk van de dingen weer te geven maar het innerlijk. Dat is de echte werkelijkheid’’, Aristoteles

Annemijn Birnie en Mirjam Dirkx zijn het gezicht achter ‘De Muzen aan het Woord’. Beeldend kunstenaar en musicus van huis uit, hebben ze zich vervolgens geschoold in persoonlijke-, leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Ze vertellen graag over de muzen. Omdat kunst hun inspiratiebron is en ze dat met liefde op anderen overbrengen. Ze hebben een aantal lezingen ontwikkeld, waarover u hieronder meer kunt lezen. Daarnaast is hun creativiteit en kennis in te huren voor een lezing op maat.

Een kunstwerk als metafoor geeft een andere, creatieve dimensie aan een lezing. Luisteraars raken geïnspireerd, denken buiten de gebaande paden en maken hun eigen vertaalslag naar het dagelijkse functioneren. Zo kan een meerstemmige polyfone compositie van Bach belangrijke inzichten geven over leiderschap, en kunnen de fotocollages van Jan Dibbets een metafoor zijn voor de vele aspecten van samenwerking. Mirjam en Annemijn zijn gespecialiseerd in het vinden van een passend kunstwerk voor iedere bijeenkomst.

‘De Muzen aan het Woord’ is vernoemd naar de negen getalenteerde godinnen uit de Griekse oudheid. Zij worden in verband gebracht met innerlijke groei. Door de ‘zoet smakende dauwdruppels’ die ze uitdelen met hun kunsten stimuleren de muzen een naar binnen gerichte milde blik. Maar de muzen kunnen ook in een niet mis te verstane bewoording ‘de waarheid’ verkondigen. Zo inspireren en bezielen zij niet alleen kunstenaars, maar iedereen die luistert en kijkt naar kunst. De muzen prikkelen om op een andere manier naar bekende thema’s te kijken of luisteren.

‘De muzen aan het Woord’ is opgericht door Annemijn Birnie en Mirjam Dirkx. Zij geven lezingen op symposia, congressen en bedrijven waarbij zij kunst als metafoor inzetten. Daarnaast scholen ze ervaren coaches, therapeuten en trainers in het werken met kunst.

Zowel Annemijn als Mirjam hebben veel ervaring in het ontwikkelen en aanbieden van programma’s en trajecten rondom (persoonlijk) leiderschap en teamontwikkeling, en zijn hier ook voor in te huren.

 

Voorbeelden:

Inspiratie op de werkvloer: van kunst en kunstenaars kunnen we leren hoe het is om geïnspireerd te werken. Inspiratie betekent letterlijk inademing. Schoonheid, lelijkheid en zelfs verveling kunnen voor kunstenaars een bron van werklust zijn, mits ze helemaal ingeademd worden. In deze lezing tonen we hoe ‘inademing’ elke werkomgeving omtovert tot een geïnspireerde werkplek.

Klinkend leiderschap: de elementen waaruit een muzikale compositie zijn opgebouwd kun je vergelijken met een organisatie. Sommige elementen zijn te beïnvloeden, andere nauwelijks. Op zinsbouw en frasering heb je persoonlijke invloed, aan de beweging van de maat kun je je slechts overgeven. Zo kun je als leider naast ‘leiden’ ook ‘geleid worden’. Door waarden, door datgene waar je in gelooft. Dan ontstaat ‘klinkend leiderschap’.

Kunstig veranderen: de zeggingskracht van de muzen reikt verder dan de wereld van cognitie. Het raakt je hele wezen aan. Daarom is het betrekken van de kunst bij verandering essentieel. Dan doet niet alleen het hoofd mee, maar staat de beleving centraal. Wij zijn experts in het vinden en vertalen van een beeld of compositie als metafoor voor een veranderingstraject in organisaties.

Op maat: onze creativiteit inzetten om aan te sluiten bij thema’s van een symposium, congres of training doen we graag. Wij speuren naar een passend kunstwerk, en zoeken in contact de juiste taal erbij. Zodat er een verbindende kapstok ontstaat, waar ook anderen hun jas aan op kunnen hangen.

De muzen aan het woord boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De muzen aan het woord.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De muzen aan het woord, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De muzen aan het woord en de eventuele overige kosten om een optreden van De muzen aan het woord mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De muzen aan het woord.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De muzen aan het woord. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De muzen aan het woord checken, een gratis optie plaatsen op De muzen aan het woord en de boeking(en) van De muzen aan het woord voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De muzen aan het woord, BOEKINGSBUREAU De muzen aan het woord, BOEKINGSBURO De muzen aan het woord, ENTERTAINMENTBUREAU De muzen aan het woord, ENTERTAINMENTBURO De muzen aan het woord, ARTIESTENBUREAU De muzen aan het woord, BOEKINGSKANTOOR De muzen aan het woord, IMPRESARIAAT De muzen aan het woord, MUZIEKBURO De muzen aan het woord, MUZIEKBUREAU De muzen aan het woord, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De muzen aan het woord, ARTIESTENBOEKINGSBURO De muzen aan het woord, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De muzen aan het woord.

 

Offerte De muzen aan het woord aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag